Zadnje aktivnosti

Zadnje aktivnosti korisnika mogu vidjeti samo registrirani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu vidjeti samo registirani korisnici.
Za potpune funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • Novosadski sajam 2014
  • 29.09.2014. 18:00

21. Međunarodni sajam hortikulture

Međunarodni sajam hortikulture u Novom Sadu i ove će godine posjetiteljima prezentirati nove trendove u vrtlarenju

Foto: depositpgotos.com
  • 175
  • 6
  • 0

Na prostoru Novosadskog sajma, a u sklopu međunarodnih sajmova Lorisa, posjetitelji će od 01. do 05. listopada 2014. godine, imati priliku uživati u 21. Međunarodnom sajmu hortikulture. Na Sajmu će se predstaviti proizvođači sadnica, udruženja ljubitelja cvijeća, stručnjaci za uzgoj i održavanje zelenih površina te stručnjaci krajobrazne arhitekture.

Posjetitelji će moći razgledati, ali i kupiti brojne proizvode iz široke ponude Sajma pa će se tu naći: sjemenska roba, sadnice, reprodukcijski material, oprema i pribor za hortikulturu, prateća mehanizacija u hortikulturi, oprema za vrtove i parkove.

Na štandovima izlagača bit će i cvijeća u lončanicama, humusa i zemlje, ukrasne keramike, vrtlarskog alata i radne odjeće. Za oplemenjivanje radnih i prostora za odmor, u ponudi su i mini vrtovi, japanski vrtovi te cvjetni aranžmani u pijesku u boji. Asortiman upotpunjuju literatura o uzgoju bilja i uređenju enterijera i eksterijera, kao i aloa i proizvodi od aloe, aronija i proizvodi od aronije, med - bagremov, livadski i suncokretov, pčelinji proizvodi, melemi i čajevi, bonsai, kaktusi, sukulenti te rezano cvijeće.

Izvrsna je ovo prilika za sve kojima je hortikultura hobi ali i one koji se njome bave profesionalno, da saznaju novosti na tržištu, upoznaju se sa prijedlozima za aranžiranje cvijeća te rješenjima za krajobraznu i hortikulturalnu arhitekturu.

Foto: depositpgotos.com;Wavebreakmedia


Tagovi

Novosadski sajam Lorisa Sajam hortikulture Oprema za hortikulturu Proizvođači sadnica Krajobrazna arhitektura


Partner

Izdvojeni tekstovi

Izdvojen oglas

KLUB

Dobar dan, ako bi tko mogao da pomogne kako da spasim ovaj cvijet? Danas sam uocila smedje mrlje, odmah sam izbacila zemlju, bili su crvi u njoj, oprala korijenje, posudu, i s novom, cistom zemljom zasadila.. Sto ce biti sada, plasim se da... Više [+]