Zadnje aktivnosti

Zadnje aktivnosti korisnika mogu vidjeti samo registrirani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu vidjeti samo registirani korisnici.
Za potpune funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • Beogradski sajam
  • 27.03.2015. 15:35

20. Međunarodni sajam hortikulture – Beoplant fair

Sajam Hortikulture i Darova prirode je manifestacija specifičnog karaktera, koja okuplja izlagače iz raznih oblasti i predstavlja spoj zdravog življenja, prirodnog okruženja i korištenja prirodnih resursa.

  • 146
  • 14
  • 0

U organizaciji Beogradskog sajma, a pod pokroviteljstvom Ministarstva poljoprivrede, šumarstva i vodoprivrede, od 23. do 26. travnja 2015. godine, na prostoru beogradskog sajma održat će se 20. Međunarodni sajam hortikulture - Beoplant fair, 18. Izložba ljekovitog bilja i preparata od meda - Darovi prirode i 3. Izložba vrtlarskih i parkovnih mašina i prateće opreme - Motoplantexpo.

Sajam Hortikulture i Darova prirode je manifestacija specifičnog karaktera, koja okuplja izlagače iz raznih oblasti i predstavlja spoj zdravog življenja, prirodnog okruženja i korištenja prirodnih resursa. Svake godine okuplja sve veći broj izlagača, a široka ponuda sjemenskog materijala, sadnica, dekrativnog dendrološkog materijala, svježeg cvijeća, pribora i mehanizacije za hortikulturu, opreme za navodnjavanje i zaljevanje, ljekovitih čajeva i melema, meda i preparata od meda, proizvoda od ljekovitog i aromatičnog bilja, gljiva i šumskih plodova te literature, privlači i sve veći broj posjetitelja.

Naglasak na povezivanju poljoprivrednih proizvođača

Cilj ove manifestacije je okupiti i povezati poljoprivredne proizvođače, ali i predstaviti brojne prateće djelatnosti te utjecati na razvoj svijesti o značaju nastupa na sajmovima, kao jednom od oblika izlaska na tržište. Dodatno se potiče i udruživanje malih proizvođača radi lakšeg nastupa na domaćem i inozemnim tžištima.

Za sve posjetitelje, Sajam će biti otvoren svakog dana od 10 do 19 sati. Kako je to izgledalo prijašnjih godina, možete pogledati u galeriji fotografija u prilogu članka.


Fotoprilog


Tagovi

Međunarodni sajam hortikulture Beoplant fair Motoplantexpo Sjemenski materijal Med Aromatično bilje Ljekoviti čajevi Sadnice Poljoprivredni proizvođači Udruživanje Šumski plodovi Mehanizacija za hortikulturu