Zadnje aktivnosti

Zadnje aktivnosti korisnika mogu vidjeti samo registrirani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu vidjeti samo registirani korisnici.
Za potpune funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • Slavin 2014
  • 31.01.2014. 09:00

19. ocjenjivanje vina u Orahovici

Prepoznatljiva kvaliteta vina, jakih alkoholnih pića, prateće opreme i OPG-a bit će prikazana na ovogodišnjem sajmu Slavin

  • 362
  • 30
  • 0

Međunarodni sajam vinogradarstva, vinarstva i voćarstva - Slavin, koji će se održati od 2. do 4. svibnja 2014. godine u Orahovici, provjera je kvalitete proizvedenih vina i jakih alkoholnih pića. Održava se već tradicionalno, 19-tu godinu za redom te okuplja vinogradare, vinare i proizvođače jakih alkoholnih pića iz susjedne Mađarske, Srbije, Slovenije, BiH.

Sajam se održava u organizaciji Grada Orahovica i Turističke zajednice grada Orahovice, pod visokim pokroviteljstvom predsjednika RH, Ive Josipovića i Ministarstva poljoprivrede. Stručnost ocjenjivačke komisije garancija je da je svako osvojeno odličje pokazatelj zavidne kvalitete ocjenjenog vina ili jakog alkoholnog pića.

Ocjenjivanje vina i voćnih vina održat će se u Orahovici, 22. ožujka 2014. godine, a 15. ožujka 2014. godine održat će se ocjenjivanje jakih alkoholnih pića. Najboljim vinarima i proizvođačima jakih alkoholnih pića, nagrade i priznanja bit će uručene prigodom svečanosti otvaranja sajma Slavin, 2. svibnja 2014. godine. Vina i jaka alkoholna pića koja budu sudjelovala u ocjenjivanju kvalitete bit će izložena i kušana na ovogodišnjem Slavinu.

Želja organizatora 19. Međunarodnog sajma Slavin je da prepoznatljiva kvaliteta vina, jakih alkoholnih pića, prateće opreme i obiteljskih poljoprivrednih gospodarstava bude prikazana posjetiteljima te da svima bude omogućena kvalitetna prezentacija na 19. sajmu Slavin.


Tagovi

Slavin Vinarstvo Vinogradarstvo Ocjenjivanje vina Orahovica Ivo Josipović Ministarstvo poljoprivrede


Autorica

Nikolina Fako

Više [+]

Nikolina je administratorica portala Agroklub. Ima 28 godina, a završila je diplomski studij marketing managementa na Ekonomskom fakultetu u Osijeku ... a moto joj je: „Život je puno lakši ako kroz njega ideš sa osmijehom“.

Izdvojeni tekstovi

Izdvojen oglas

KLUB

Jučer je u osječkom kinu Urania u sklopu aktivnosti centra Europe Direct Osijek održana informativna radionicu na temu dezinformacija i medijske pismenosti. O značaju ovih tema za današnja društva u uvodnom dijelu radionice govoriili su med... Više [+]