Zadnje aktivnosti

Zadnje aktivnosti korisnika mogu vidjeti samo registrirani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu vidjeti samo registirani korisnici.
Za potpune funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • Proizvodi hrvatskog sela
  • 13.04.2014. 12:55

13. Sajam Proizvodi hrvatskog sela

Slavonski kulen, čvarci, slanina, dalmatinski pršut, paški sir, maslinovo i bučino ulje, proizvodi od ljekovitog i aromatičnog bilja, med i ekološki proizvodi, domaći kolači, tradicijska čipka, domaće tkanje. Sve su to autohtoni proizvodi hrvatskog sela!

  • 257
  • 36
  • 0

Od 11. do 13. travnja 2014. godine, na prostoru jezera Bundek u Zagrebu održava se 13. sajamska priredba Proizvodi hrvatskog sela. Prema broju izlagača i prema ostvarenim rezultatima, to je najznačajniji sajam hrvatskog sela.

Temeljni ciljevi ove priredbe ostali su promocija i prodaja proizvoda hrvatskog sela te opskrba potrošača s proizvodima do kojih teže dolaze. Naravno, nisu zaboravili na kulturu i tradiciju hrvatskog sela. Ove godine na sajmu se očekuje oko 350 izlagača, iz svih krajeva Hrvatske, i oko 25.000 tisuća posjetitelja.

U sklopu programa održava se prodajna izložba hrane, pića, rukotvorina i suvenira. Nastup je za izlagače na sajmu besplatan, kao i ulaz za posjetitelje. Pored tradicionalnih prodajnih izložbi hrane, pića, rukotvorina i suvenira, posebno atraktivna će biti VIII. izložba hrvatskih pasmina domaćih životinja, Bambino kup te ocjenjivanje hrvatskih tradicijskih proizvoda. Za sladokusce je tu i atraktivna priprema tradicionalnih hrvatskih jela. Sajam je već po tradiciji posjetio i gradonačelnik Milan Bandić, koji isto sudjeluje na sajmu, i to kao proizvođač domaćih proizvoda.

Donosimo i fotogaleriju ispod teksta.


Fotoprilog


Tagovi

Promocija Prodaja Proizvod hrvatskog sela Kultura Tradicija Izložba pasmina domaćih životinja Bambino kup Hrvatska jela Prodajna izložba Suveniri


Autor

Ivana Vasic

Više [+]

Terenska reporterka i vanjska suradnica portala Agroklub sa dugogodišnjim iskustvom na hrvatskoj novinarskoj sceni. U slobodno vrijeme bavi se vinogradarstvom i voćarstvom.