Zadnje aktivnosti

Zadnje aktivnosti korisnika mogu vidjeti samo registrirani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu vidjeti samo registirani korisnici.
Za potpune funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • SALORI 2014.
  • 11.04.2014. 12:35

120 izlagača i 15.000 posjetitelja na SALORI-u

Očekuje se da će osječki Pampas ovoga vikenda ugostiti oko 120 izlagača i 15.000 posjetitelja u sklopu sajma SALORI 2014.

Foto: sxc.hu
  • 167
  • 21
  • 0

Sajamski prostor Pampas ovog vikenda će u Osijeku okupiti oko 120 izlagača lovne, ribolovne i turističke opreme iz Hrvatske, Slovenije i Mađarske, a očekuje se oko 15.000 posjetitelja.

Predstojeći sajam lova, ribolova i turizma - SALORI 2014., kako ističe direktorica Osječkog sajma Darija Vuković, izvrsna je prigoda da, osim prodaje opreme za lov i ribolov, prezentacije lovišta, trofeja i rada lovno bogatih županija i njihovih lovačkih saveza, predstavljanja djelatnosti i mogućnosti županijskih hrvatsko-športskih ribolovnih saveza, uz nezaobilaznu turističku ponudu, posjetitelji također kušaju najbolje fiš paprikaše, čobance i kotlovinu, tradicionalno pripremljenu kod najboljih majstora pripreme hrane u prirodi uz vina kontinentalnog porijekla, autohtone proizvode toga podneblja, ali i prigoda za edukaciju o potrebi i načinima zaštite pojedinih životinjskih vrsta i krajobrazne raznovrsnosti.

Tako će i ove godine, od 11. do 13. travnja, prema riječima gđe. Vuković, uz sve ostale sadržaje biti organizirana bogata gastro ponuda, održat će se hrvatsko natjecanje u kuhanju fiša te Festival lovačkih rogista. Također, organizirat će se i ocjenjivanje lovačkih trofeja.

Ovaj se sajam svrstava u red sadržajem najbogatijih sajamskih priredbi koje organizira Osječki sajam, ali i najbogatijih priredbi ove vrste u zemlji. Održava se pod visokim pokroviteljstvom Ministarstva poljoprivrede, Ministarstva turizma, Osječko-baranjske županije i Grada Osijeka. Sponzori ovogodišnjeg SALORI-a su Osječka pivovara sa svojim proizvodom Slavonsko pivo, te tvrtke Šafram i Parangal. Ulaz i parkiranje, već tradicionalno, besplatni su za sve sudionike i posjetitelje sajma.

Foto: sxc.hu


Tagovi

SALORI Sajam lova i ribolova Pampas Osijek Osječki sajam Darija Vuković Fiš Paprikaš Šafram Parangal Osječka pivovara


Autorica

Nikolina Fako

Više [+]

Nikolina je administratorica portala Agroklub. Ima 28 godina, a završila je diplomski studij marketing managementa na Ekonomskom fakultetu u Osijeku ... a moto joj je: „Život je puno lakši ako kroz njega ideš sa osmijehom“.


Partner

Izdvojeni tekstovi

Izdvojen oglas

KLUB

No farmer no food, no food no future!