Zadnje aktivnosti

Zadnje aktivnosti korisnika mogu vidjeti samo registrirani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu vidjeti samo registirani korisnici.
Za potpune funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • Mediteranski sajam
  • 13.02.2015. 11:55

12. Mediteranski sajam zdrave prehrane, ljekovitog bilja i zelenog poduzetništva

12. Mediteranski sajam zdrave prehrane, ljekovitog bilja i zelenog poduzetništva održat će se od 26. do 29. ožujka 2015. godine u vanjskim i unutarnjim sadržajima hotela Tirena - Babin kuk Dubrovnik.

  • 346
  • 33
  • 0

12. Mediteranski sajam zdrave prehrane, ljekovitog bilja i zelenog poduzetništva održat će se od 26. do 29. ožujka 2015. godine u vanjskim i unutarnjim sadržajima hotela Tirena - Babin kuk Dubrovnik.

Sajam će se i ove godine održati u organizaciji agencije Dubrovnik Sun d.o.o. te u suorganizaciji Dubrovačko-neretvanske županije, Grada Dubrovnika, Dubrovačke razvojne agencije d.o.o., Hrvatske gospodarske komore - ŽK Dubrovnik, Obrtničke komore DNŽ i Regionalne razvojne agencije Dunea d.o.o.

Najznačajnija sajamska priredba u HR

Svih ovih godina okupljaju izlagače, stručnjake, pokrovitelje i entuzijaste, kako bi zajedničkim nastojanjima predstavili veći dio ekoloških i tradicijskih proizvoda kojima naša zemlja obiluje. Ova specijalizirana manifestacija profilirala se kao najznačajnija sajamska priredba u Republici Hrvatskoj i Dubrovačko-neretvanskoj županiji na području ekološke, tradicijske poljoprivrede i ostalog zelenog poduzetništva.

U travnju 2005. godine s Mediteranskog sajma pokrenuta je i ostvarena ideja o proglašenju Dubrovačko-neretvanske županije GMO free županijom. Na 11. Mediteranskom sajmu 2014. godine izlagalo je oko 300 izlagača iz svih dijelova Hrvatske i susjednih mediteranskih zemalja, a sajam je posjetilo preko 30.000 posjetitelja. Prepoznali su to i Ministarstva poljoprivrede, poduzetništva i obrta, regionalnog razvoja i fondova Europske unije, koji bilo pokroviteljstvom ili sudjelovanjem dolaze na našu izložbu.

Eko namještaj na Mediteranskom sajmu

Ovogodišnja orijentacija sajma usmjerena je na proširenje s novim proizvodima, (hibridna, električna vozila, eko namještaj i odjevni predmeti od prirodnih materijala), održavanje manifestacije Dani meda Dubrovačko-neretvanske županije, podizanje kvalitete nastupa izlagača, kao i podizanje kvalitete ekoloških i tradicionalno uzgojenih proizvoda.

Naravno, i ove godine nastavit će se promocija znakova Izvorno hrvatsko i Hrvatska kvaliteta s ciljem predstavljanja domaćih kvalitetnih proizvoda te je u planu i niz edukativnih okruglih stolova, predavanja, prezentacija, atraktivnih kulturno-zabavnih i gastronomskih pratećih sadržaja. Sajam je izložbenog i prodajnog karaktera.

Ukoliko želite sudjelovati na sajmu, potrebno je poslati ovjerene prijavnice iz privitka i poslati putem e-maila ili faxa. Prijave pošaljite do 8. ožujka 2015. godine. Uvjeti za izlagače, unatoč velikim organizacijskim troškovima ostali izuzetno su povoljni. Radi velikog interesa molimo Vas da što prije vratite popunjene i ovjerene prijavnice iz privitka i pošaljete putem e-mail/fax kako bi Vam bio osiguran prostor za izlaganje.

  • Sve detaljnije informacije možete dobiti na tel: 020/436 233; 020/436 363 fax: 020/436 233
U privitku se nalazi i detaljan program sajma!

Dokumenti


Tagovi

12. Mediteranski sajam zdrave prehrane Ljekovitog bilja i zelenog poduzetništva Ekološki proizvodi Dani meda Tradicijski proizvodi GMO free županija Eko namještaj Babin kuk


Autorica

Ivana Nađ

Više [+]

Ivana je urednica na Agroklub portalu. "Vaša uvjerenja ne čine vas boljom osobom. Djelovanje čini."

Izdvojeni tekstovi

Izdvojen oglas

KLUB

Poštovani, nekaj mi je napalo ružmarin koji stoji na lođi cijelo vrijeme (već drugu godinu), nisam sigurna dal su uši ili pepelnica od previše zalijevanja? Na svaki način trebam riješiti taj problem pa sam planirala obrezati sve do korijena... Više [+]