Zadnje aktivnosti

Zadnje aktivnosti korisnika mogu vidjeti samo registrirani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu vidjeti samo registirani korisnici.
Za potpune funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • Sajam sira
  • 31.10.2014. 10:00

12. Gospodarski sajam - sajam sira

I ovog će se puta na gospodarskom sajmu - sajmu sira u Grubišnom Polju okupiti veliki proizvođači sira i mljekarske kuće, ali i mali sirari iz cijele Hrvatske.

  • 175
  • 12
  • 0

U organizaciji Grada Grubišnog Polja, Bjelovarsko-bilogorske županije i Bjelovarskog sajma d.o.o. 15. i 16. studenog 2014. godine, u vremenu od 09,00 do 17,00 sati, u prostoru školsko - sportske dvorane u Grubišnom Polju održat će se 12. gospodarski sajam - sajam sira, na kojem će biti ponuđeni i ostali poljoprivredni, gospodarski i obrtnički proizvodi. Suroganizatori sajma su HGK - ŽK Bjelovar te Obrtnička komora Bjelovarsko-bilogorske županije dok pokroviteljstvo potpisuju Ministarstvo poljoprivrede, ribarstva i ruralnog razvoja, Ministarstvo turizma te Ministarstvo gospodarstva, rada i poduzetništva.

Organizator će se pobrinuti za pripremu osnovnog izložbenog prostora koji će za izlagače biti besplatan. U suradnji s Agronomskim fakultetom Zagreb - Zavodom za mljekarstvo, prije samog sajma organizirat će se ocjenjivanje sireva, a na sajmu će biti proglašeni i predstavljeni najbolji sirevi.

Sajam okuplja velike proizvođače sira i mljekarske kuće, ali i male sirare iz cijele Hrvatske koji posjetiteljima predstavljaju svoje najbolje proizvode. Kupci na taj način mogu uživati u širokom asortimanu poznatih mljekara i još poznatijih sirnih marki te u vrhunskim delicijama malih majstora sirara, a ponuda je svake godine sve raznovrsnija.


Tagovi

Grubišno Polje Bjelovarski sajam Sajam sira Gospodarski sajam Agronomski fakultet Zagreb Proizvođači sira Mljekarske kuće Mali sirari Delicije

Izdvojeni tekstovi

Izdvojen oglas

KLUB

Zagorska smokva danas :(
Foto: Facebook/Volim Zagorje
https://tinyurl.com/5kb3udrs