Zadnje aktivnosti

Zadnje aktivnosti korisnika mogu vidjeti samo registrirani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu vidjeti samo registirani korisnici.
Za potpune funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • Pčelarski sajam
  • 12.01.2014. 10:00

11. Pčelarski dani u Vinkovcima

U okviru 11. Pčelarskih dana u Vinkovcima bit će upriličen izbor Pčelarske kraljice Hrvatske

Foto: fid-gesundheitswissen.de
  • 832
  • 68
  • 0

U organizaciji Pčelarskog saveza Vukovarsko-srijemske županije i Hrvatskog pčelarskog saveza u Vinkovcima će se 14. i 15. ožujka održati 11. Pčelarski dani.

Međunarodni je to pčelarski sajam opreme i pčelinjih proizvoda koji uključuje znanstveno-stručni skup. Očekuje se da će sajam posjetiti velik broj izlagača iz Hrvatske i susjednih zemalja te nekoliko tisuća posjetitelja. Na sajmu će biti upriličeni pčelarski razgovori, a poseban program priprema se za škole i vrtiće.

Znanstveno-stručni skup, pod nazivom Sa zdravim pčelama u Europu, održat će se drugog dana sajma, točnije 15. ožujka, u prostorijama Poljoprivrednog fakulteta u Vinkovcima gdje će svi zaintersirani posjetitelji moći poslušati brojna predavanja na temu:

  • Trovanje pčela, doc. dr. sc. Ivana Tlak Gajger, dr. vet. med. (Hrvatska)
  • Američka gnjiloća i rana dijagnostika, mr. sc. Violeta Santrač, dr. vet. med. (BiH)
  • Ispitivanje utjecaja meteoroloških faktora na medenje bagrema, dr. Kristijan Čobanaš (Rumunjska)

U petak, 14. ožujka s početkom u 20 sati u hotelu Admiral održat će se pčelarska večer uz prigodan program, na kojoj će biti upriličen izbor Pčelarske kraljice Hrvatske, koji se održava po sedmi put.

Foto: fid-gesundheitswissen.de


Povezana stočna vrsta

Pčelarstvo

Pčelarstvo

Pčelarstvo je specifična grana ljudske djelatnosti te su interes i ljubav prema pčelama rašireni u svim dobnim i obrazovnim slojevima društva. Mjesta obitavanja pčela su veliki... Više [+]

Tagovi

Pčelarski dani Vinkovci Pčelarstvo Med Propolis Ivana Tlak Gajger Violeta Santrač Kristijan Čobanaš


Autorica

Nikolina Fako

Više [+]

Nikolina je administratorica portala Agroklub. Ima 28 godina, a završila je diplomski studij marketing managementa na Ekonomskom fakultetu u Osijeku ... a moto joj je: „Život je puno lakši ako kroz njega ideš sa osmijehom“.

Izdvojeni tekstovi

Izdvojen oglas

KLUB

U Gudovcu živo na proljetnom sajmu. Jedni kažu da je skupo, dok drugi troše bez pitanja. Jedni su sretni s ovim terminom dok neki trgovci smatraju da treba biti ranije, prije sjetve. Kako god, i u ovom formatu od četiri dana, posjetitelja n... Više [+]