Zadnje aktivnosti

Zadnje aktivnosti korisnika mogu vidjeti samo registrirani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu vidjeti samo registirani korisnici.
Za potpune funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • Gastro manifestacija
  • 01.02.2014. 09:00

11. Donjogradska kobasijada - Osijek

Domaće slavonske kobasice i kulenove seke, uz dobru zabavu, dobitna su kombinacija koju možete osvojiti na Donjogradskoj kobasijadi u Osijeku

Foto: freepik.com
  • 416
  • 35
  • 0

U cilju promicanja domaće slavonske kobasice kao autohtonog hrvatskog proizvoda, Udruga Donjogradski kobasičar Osijek organizira 11. Donjogradsku kobasijadu. U okviru ove gastro manifestacije održat će se 11. ocjenjivanje domaće slavonske kobasice i 5. ocjenjivanje kulenove seke.

Kobasijada se održava u subotu, 8. veljače 2014. s početkom u 19 sati u prostorijama ŠD Olimpija i Caffe baru "5", na Zelenom polju 32 u Osijeku. Donjogradska kobasijada je najstarije natjecanje u ocjenjivanju domaće slavonske kobasice u Hrvatskoj. Na njoj tradicionalno sudjeluju proizvođači ove slavonske delicije iz cijele Slavonije, kao i gosti iz Bosanske Posavine.

Udruga Donjogradski kobasičar osnovana je 2005. godine u cilju promocije domaće slavonske kobasice što je rezultiralo i osnivanjem niza OPG-a i zadruga koje se bave proizvodnjom tradicijskih suhomesnatih proizvoda.

Uz ocjenjivanje domaće slavonske kobasice i proglašenje pobjednika, održat će se izložba i degustacija svih uzoraka. Svi zainteresirani za sudjelovanje mogu se prijaviti i dostaviti svoje uzorke najkasnije do srijede, 5. veljače 2014. uz kotizaciju od 50,00 kuna. Uzorci se dostavljaju u prostorije ŠD Olimpija i Caffe bar "5".

Više informacija možete saznati na broj tel. 031/506-144 te mob. 095/854-22-92 ili 098/253-291.

Foto: freepik.com


Tagovi

Donjogradska kobasijada Osijek Kobasica Kulenova seka Slavonija ŠD Olimpija


Autorica

Nikolina Fako

Više [+]

Nikolina je administratorica portala Agroklub. Ima 28 godina, a završila je diplomski studij marketing managementa na Ekonomskom fakultetu u Osijeku ... a moto joj je: „Život je puno lakši ako kroz njega ideš sa osmijehom“.

Izdvojeni tekstovi

Izdvojen oglas

KLUB

Nedjeljni obilazak polja ;)