Zadnje aktivnosti

Zadnje aktivnosti korisnika mogu vidjeti samo registrirani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu vidjeti samo registirani korisnici.
Za potpune funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • Online savjetovanje
  • 14.08.2016. 16:30

Savjetovanje o dodjeli potpora u akvakulturi

U tijeku Savjetovanje sa zainteresiranom javnošću o Prijedlogu pravilnika o uvjetima, kriterijima i načinu dodjele potpore u okviru mjere II.1.

Foto: bigstockphoto.com, budabar
  • 1.172
  • 58
  • 0

Otvoreno je novo savjetovanje o prijedlogu pravilnika koje se može pronaći na sljedećoj poveznici.

Tema savjetovanja je Savjetovanje sa zainteresiranom javnošću o Prijedlogu pravilnika o uvjetima, kriterijima i načinu dodjele potpore u okviru mjere II.1. "Inovacije".

Ovim se Pravilnikom utvrđuju uvjeti, kriteriji i način dodjele potpore u okviru prioriteta Europske unije "Poticanje okolišno održive, resursno učinkovite, inovativne, konkurentne i na znanju utemeljene akvakulture", mjere II.1. "Inovacije" u okviru provedbe Operativnog programa za pomorstvo i ribarstvo Republike Hrvatske za programsko razdoblje 2014.-2020.

Razvoj akvakulture

Predmet potpore su aktivnosti razvoja tehničkih, znanstvenih ili organizacijskih znanja u akvakulturnim uzgajalištima, razvoja ili uvođenja na tržište novih akvakulturnih vrsta s dobrim tržišnim potencijalom, novih ili znatno poboljšanih proizvoda, novih ili poboljšanih postupaka i upravljačkih i organizacijskih sustava te ispitivanja tehničke ili ekonomske izvedivosti inovativnih proizvoda ili postupaka.

Korisnik u okviru ove mjere može biti znanstveno ili tehničko tijelo te ovlaštenik povlastice za uzgoj ribe i drugih morskih organizama/akvakulturu. Uvjeti i kriteriji se definiraju sukladno odredbama Uredbe (EU) br. 508/2014 o Europskom fondu za pomorstvo i ribarstvo Savjetovanje je otvoreno do 10. rujna 2016.

Foto: bigstockphoto.com, budabar


Tagovi

Savjetovanje Potpore Pravilnik


Autorica

Ivana Nađ

Više [+]

Ivana je urednica na Agroklub portalu. "Vaša uvjerenja ne čine vas boljom osobom. Djelovanje čini."

Izdvojeni tekstovi

Izdvojen oglas

KLUB

Tisuće španjolskih poljoprivrednika prosvjedovalo u Madridu: Guše nas pravila ZPP-a

Tisuće španjolskih poljoprivrednika i jučer su, 17. ožujka, prosvjedovali u središtu Madrida.  Kako piše dw.com, u centar glavnog grada stigli su sa stotinama traktora, z...

Više [+]