Zadnje aktivnosti

Zadnje aktivnosti korisnika mogu vidjeti samo registrirani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu vidjeti samo registirani korisnici.
Za potpune funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • Savjetovanje
  • 20.08.2016. 10:30

O potporama ribarima!

Savjetovanje o Prijedlogu pravilnika o uvjetima, kriterijima i načinu dodjele potpore u okviru mjere I.9. "Privremeni prestanak ribolovnih aktivnosti" pridnenim povlačnim mrežama-koćama za rujan/listopad 2016.

Foto: bigstockphoto.com, alisa
  • 680
  • 33
  • 0

Otvoreno je novo savjetovanje na koje ste pozvani. Savjetovanje je moguće pronaći na sljedećoj poveznici.

Savjetovanje se odvija sa zainteresiranom javnošću o Prijedlogu pravilnika o uvjetima, kriterijima i načinu dodjele potpore u okviru mjere I.9. "Privremeni prestanak ribolovnih aktivnosti" pridnenim povlačnim mrežama-koćama za rujan/listopad 2016. godine.

Pravilnikom se definiraju uvjeti, kriteriji i način dodjele potpore u okviru provedbe mjere I.9. "Privremeni prestanak ribolovnih aktivnosti" u okviru Operativnog programa za pomorstvo i ribarstvo Republike Hrvatske za programsko razdoblje 2014.-2020. koja podrazumijeva naknadu ovlaštenicima povlastica i članovima posade ribarskih plovila obuhvaćenih prostorno-vremenskim ograničenjem obavljanja gospodarskog ribolova na moru pridnenom povlačnom mrežom - koćom u razdoblju od 16. rujna 2016. godine u 00:00 sati do 15. listopada 2016. godine u 24:00 sati na području ribolovnih zona C, D i E, a sukladno Planu upravljanja pridnenim povlačnim mrežama - koćama i Pravilniku o prostornom i vremenskom ograničenju obavljanja ribolova na moru pridnenom povlačnom mrežom - koćom u 2016. godini.

Savjetovanje je otvoreno do: 16.9.2016.

Foto: bigstockphoto.com, alisa24


Tagovi

Savjetovanje Ribolovne aktivnosti


Autorica

Ivana Nađ

Više [+]

Ivana je urednica na Agroklub portalu. "Vaša uvjerenja ne čine vas boljom osobom. Djelovanje čini."