Zadnje aktivnosti

Zadnje aktivnosti korisnika mogu vidjeti samo registrirani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu vidjeti samo registirani korisnici.
Za potpune funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • Srdele na dar
  • 14.12.2016. 09:00

Anonimni ribar darovao srdele najsiromašnijima

Nepoznati ribar darovao stotine kilograma svježe srdele siromašnim građanima!

Foto: bigstockphoto.com, vikakurylo
  • 1.328
  • 163
  • 0

U Facebook grupi "Kupi prodaj Dalmacija" nedavna objava jednog ribara izazvala je stotine pozitivnih komentara i tisuće lajkova. Kako i ne bi, kada je ribar ponudio više stotina kilograma svježe ulovljene srdele ljudima slabijeg imovinskog stanja, piše DalmacijaNews.

Iako je objavu napravio Joško Rendić, tvrdi da je on samo vozač i da ulov nije njegov. "Vozim svježu ribu od broda do tvornice", napisao je Rendić u komentaru.

Objava od 8. prosinca, glasi: "Poklanjam srdele izvađene sad iz mora isključivo obiteljima i pojedincima slabijeg imovinskog stanja. U obzir dolaze i razne udruge za djecu i siromašne." U objavi je naveden i broj mobitela poštenog ribara pa nema sumnje da je donirana riba brzo našla put do cilja.

Izdvajamo i jedan komentar hvale.

"To je pravi čovik koji to ne radi zbog publike već po duši. Pretpostavljam tko je, ali poštivat ću njegovu privatnost, a vama Joško naklon do poda za trud i samoprijegor kojeg ste uložili za pomoć sirotinji. Šta reći, osim da ste veliki ljudi."

Foto: bigstockphoto.com, vikakurylo


Tagovi

Srdele Ribari


Autorica

Ivana Nađ

Više [+]

Ivana je urednica na Agroklub portalu. "Vaša uvjerenja ne čine vas boljom osobom. Djelovanje čini."

Izdvojeni tekstovi

Izdvojen oglas

KLUB

Kompanija Volkswagen oborila je novi rekord u prodaji. I ne, ne radi se o automobilima. Riječ je o njihovoj poznatoj curry kobasici.  Tako je u 2023. godini prodano je 8,33 milijuna kobasica, uključujući sve varijante. To je oko 400.000 viš... Više [+]