Zadnje aktivnosti

Zadnje aktivnosti korisnika mogu vidjeti samo registrirani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu vidjeti samo registirani korisnici.
Za potpune funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • Ribarske investicije
  • 04.04.2016. 17:30

7,6 milijuna kuna za investicije u akvakulturi

Investicija Cromarisa iz Zadra će pozitivno utjecati na dobru proizvođačku i higijensku praksu te usmjeriti proizvodnju prema vrhunskoj kvaliteti ribljih proizvoda pritom vodeći računa o utjecaju na okoliš.

  • 184
  • 8
  • 0

Agencija za plaćanja u poljoprivredi, ribarstvu i ruralnom razvoju obavila je novu isplatu na osnovi dodijeljenih sredstava iz Europskog fonda za ribarstvo, za završeno ulaganje u sklopu mjere 2.1. Proizvodne investicije u akvakulturi.

Korisniku "CROMARIS d.d." iz Zadra isplaćeno je 7.661.500,00 kuna za ulaganje u opremanje i rekonstrukciju uzgajališta.

Investicija će pozitivno utjecati na dobru proizvođačku i higijensku praksu te usmjeriti proizvodnju prema vrhunskoj kvaliteti ribljih proizvoda pritom vodeći računa o utjecaju na okoliš.

U sklopu mjere 2.1 "Proizvodne investicije u akvakulturi" za završene projekte Agencija za plaćanja do sada je isplatila ukupno 25.019.806,86 kuna.


Tagovi

Agencija za plaćanja Europski fond Cromaris Uzgajalište Riblji proizvod


Autorica

Željka Rački-Kristić

Više [+]

Diplomirana inženjerka poljoprivrede s dva desetljeća dugim iskustvom u novinarstvu, od lokalnih medija preko Večernjeg lista do uređivanja portala civilnih udruga. Urednica je portala Agroklub, predsjednica ogranka dopisnika HND-a, zamjenica predsjednika Županijskog vijeća HND-a te članica Međunarodne udruge agrarnih novinara (IFAJ).