Zadnje aktivnosti

Zadnje aktivnosti korisnika mogu vidjeti samo registrirani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu vidjeti samo registirani korisnici.
Za potpune funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • Akvakultura
  • 02.06.2016. 12:00

5 milijuna kuna za uzgoj riba i školjaka

APPRRR je obavila isplatu sredstava iz EFR programa. Isplaćeno je 5 milijuna kuna za uzgajalište morskih riba i školjaka.

Foto: Rajko Polić
  • 751
  • 34
  • 0

Agencija za plaćanja u poljoprivredi, ribarstvu i ruralnom razvoju obavila je isplatu za završenu investiciju na osnovi dodijeljenih sredstava iz EFR programa, u sklopu mjere 2.1. "Proizvodne investicije u akvakulturi".

Korisniku HAMA d.o.o. za ribarstvo i trgovinu, iz Bogomolja, isplaćeno je 5.020.314,11 kuna za opremanje uzgajališta konzumnih morskih riba i školjaka u uvali Duboka na otoku Hvaru. Navedenim ulaganjem tvrtka će postati dio konkurentnog i modernog sektora ribarstva i akvakulture kroz održivo iskorištavanje resursa. Osigurat će se profitabilnost, povećati kvaliteta proizvodnje i zaštititi okoliš te ojačati konkurentnost na tržištu marikulture.

Agencija za plaćanja u poljoprivredi, ribarstvu i ruralnom razvoju do sada je isplatila preko 33 milijuna kuna u sklopu mjere 2.1 "Proizvodne investicije u akvakulturi" iz Europskog fonda za ribarstvo za programsko razdoblje 2007.-2013. godine. Iskorištenost sredstva iznosi 86% od alociranih sredstava za navedenu mjeru.

Foto: Rajko Polić


Tagovi

APPRRR EFR Isplata Hama Ribe Školjke Ribarstvo


Partner

APPRRR

Ulica grada Vukovara 269d, 10000 Zagreb, Hrvatska
tel: +385 1 6002 700, e-mail: info@apprrr.hr web: http://www.apprrr.hr/