Zadnje aktivnosti

Zadnje aktivnosti korisnika mogu vidjeti samo registrirani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu vidjeti samo registirani korisnici.
Za potpune funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • Poljo-Nova
  • 18.07.2016. 18:00

SDF lansirao nove Deutz-Fahr traktore serije 6 i 7

SDF je lansirao na tražište novitete Deutz-Fahr traktora serije 6 i 7 najnovije tehnologije, vrhunskog dizajna te prepoznatljivog spoja elegancije i učinkovitosti!

  • 8.862
  • 422
  • 0

Poznati proizvođač poljoprivredne mehanizacije SDF, koji u svom portfoliju ima brendove Deutz-Fahr, Same, Lamborghini, Hürlimann, Grégoire i Shu-He te proizvodi traktore od 23 do 340 konjskih snaga i žetelice od 32 do 395 konjskih snaga, s ostvarenim prošlogodišnjim prihodom od rekordnih 1.390 milijuna eura, ovog je mjeseca lansirao na tražište novitete Deutz-Fahr traktora serije 6 i 7.

Proizvođač kao ključne značajke nove serije 6 navodi: 12 modela od 156 do 226 KS, tri vrste prijenosa - Powershift, RCshift i TTV, maksimalna brzina od 40 (50) kn/h u "štedljivom" Super-Eco modu s reduciranim brojem okretaja u minuti, MaxiVision kabina kao standard, novi InfoCentrePro i upravljački rukohvat sa MaxCom joystickom, paket 16 LED svjetala jačine 40.000 lumena, visokoučinkoviti Deutz 6.1 motor Stage 4 (Tier4 Final) stupnja emisije štetnih tvari sa reduciranom potrošnjom goriva i AdBlue dodatka za pet posto u odnosu na prethodne modele, novi sustav hlađenja načinjen od aluminija, novi podesivi ovjes, jedinstveni sutav kočenja s vanjskim kočnicama, te hidraulika visoke tehnologije.

Maksimalna stabilnost tijekom teških radova

Kao najveću prednost ove serije, inženjeri SDF-a ističu izbor tri različita tipa transmisije. Powershift modeli serije 6 nude prijenos sa pet mehaničkih brzina sa 6 Powershift stupnjeva prema naprijed i 3 unatrag. Nove RCshift modele odlikuje automatski prijenos sa 5 "robotiziranih" brzina plus 6 Powershift stupnjeva prema naprijed i tri unatrag. No najviši nivo "šaltanja" brzina je dakako s već dokazanim bezstupanjskim prijenosom na TTV modelima, čiji je raspon brzina od 0,2 do 40 odnosno 50 km/h. Sva su tri prijenosa jednostavna za uporabu, programiranje i praćenje preko displeja u kabini najnovijom tehnologijom sustava precizne poljoprivrede.

Kabina ima izbor tri tipa krovnih prozora

Nova prednja osovina serije 6 sa "inteligentnom" suspenzijom, navodi proizvođač, jedinstvena je u klasi, i daje maksimalnu stabilnost tijekom teških radova, dok inovativni Anti-dive sustav osigurava stabilnost i sigurnost u transportu. Dva najveća modela ove serije 6 (6205 i 6215 TTV) jedini su standardni traktori s disk-kočnicama na prednjoj osovini, koje u kombinaciji s Booster sustavom kočenja daju makismalni efekt već i kod laganog pritiska papučice.

Novi standardi ugobnosti i ergonomije MaxiVision kabine odnose se na veću preglednost u svim smjerovima, ugodnu radnu sredinu i jednostavnost upravljanja.

Smanjenje buke u kabini, vibracija i prijenosa topline s motora, postignuto je odvajanjem haube i kabine. Kabina ima izbor tri tipa krovnih prozora - zeleni polikarbonatni krov na otvaranje, krovni prozor sa UV zaštitom ili prozor sa zaštitom od padajućih objekatata (FOPS) osobito koristan kod uporabe prednjeg utovarivača. MaxiVision kabina kod TTV i RCshift modela traktora je opremljena električnim i hidrauličnim priključnim ventilima (pet stražnjih i dva prednja) te mehaničkim priključnim ventilima kod RCshift i Powershift modela. Upravljanje prednjom podiznom hidraulikom (kapaciteta 5.480 kg) u svim modelima može biti mehaničko ili elektrohidrauličko. Stražnji podizni kapacitet je 10.000 kg. LS hidraulička crpka ima protok do 170 litara u minuti. Stražnje priključno vratilo ima četiri standardne brzine od 540/540ECO/1000/1000ECO, odnosno 1000ECO za prednji PTO.

Vrhunski dizajn, prepoznatljivi spoj elegancije i učinkovitosti

I Deutz-Fahr traktori serije 7 mogu se podičiti najboljom tehnologijom "made in Germany", tvrdi proizvođač, sa novim standardima ergonomije i udobnosti koje postavlja MaxiVision 2 kabina, novim InfoCentrePro, novim upravljačkim rukohvatom s MaxCom joystickom, paketom LED rasvjete jačine 40.000 lumena, jedinstvenom podesivom suspenzijom i sustavom kočenja, vrhunskom tehnologijom hidraulike te visokoučinkovitim Deutz 6.1 litarskim motorom Stage 4 (Tier4 Final) stupnjem emisije štetnih tvari.

Sve su ove nove značajke serije 7 gotovo posvema identične onima već spomenutim kod serije 6. Jedna od razlika je što su dva nova modela serije 7 od 226 i 246 konjskih snaga dostupna samo sa TTV kontinuirano varijabilnim prijenosom, nadograđenim novim softwareom, koji pokriva brzine od 0,2 do, kaže proizvođač, jedinstvenih u klasi 60 km/h. Kupac na raspolaganju ima i izbor crpke, koja je u standardu protoka 120 l/min odnosno opcijski 160 l/min.

I na kraju spomenimo da je vrhunski dizajn, prepoznatljivi spoj elegancije i učinkovitosti, zaštitni znak i nove DF serije 6 i 7 traktora, rezultat višegodišnje uspješne suradnje ovog proizvođača s talijanskim Giugiaro studiom.

Za više informacija o novim SDF modelima, obratite se tvrtki Poljo-Nova, koja je specijalizirana za prodaju i servis poljoprivredne mehanizacije, na jedan od niže navedenih kontakata.


Fotoprilog


Tagovi

SDF Poljo-Nova Traktor Deutz-fahr Visoka tehnologija Joystick Stabilnost Udobnost Motor


Partner

Poljo-nova d.o.o.

Industrijska cesta 34, 10360 Sesvete, Hrvatska
tel: +385 1 2040 280, e-mail: info@poljonova.hr web: http://poljonova.hr/