Zadnje aktivnosti

Zadnje aktivnosti korisnika mogu vidjeti samo registrirani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu vidjeti samo registirani korisnici.
Za potpune funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • Findri
  • 20.09.2017. 09:00

S Bogballe rasipačem olakšajte bacanje gnojiva!

Tvrtka Findri d.o.o. predstavlja raspodjeljivač (rasipač) mineralnog gnojiva Bogballe L1 700 s prikolicom Perrein Jumbo 6500.

  • 857
  • 64
  • 0

Tvrtka Findri d.o.o. predstavlja raspodjeljivač (rasipač) mineralnog gnojiva Bogballe L1 700. Stroj u prikazu kapaciteta je 700 litara, ali može ići u izvedbama do 4000 litara. Pomoću ovog rasipača gnojivo se raspodjeljuje od 10 do 18 metara širine.

Diskovi vodilice izrađeni su od čelika, a lijevak raspodjeljivača volumena je 700 litara. Metalni dijelovi zaštićeni su flexi coat načinom što daje 30 puta veću zaštitu nego obično bojanje. Skala s libelom služi za jednostavno namještanje radne širine pomoću koje u svakom trenutku znamo koliko mineralnog gnojiva imamo na raspolaganju.

Pri raspodjeljivanju gnojiva na rubovima parcela diskovi se okreću jedan prema drugom, a pri raspodjeljivanju na ostalom dijelu parcele okreću se jedan od drugoga. Lopatice su izrađene od manganskog čelika koji je tri puta tvrđi od običnog. To im daje trajnost i pouzdanost.

Precizno dodavanje sjemena ili gnojiva

Ovaj stroj je agregiran s prikolicom za rasipače umjetnog gnojiva ili sjemena Perrein Jumbo 6500. Ova prikolica može se koristiti i za agregiranje sa sijačicama, a kapacitet njezinog spremnika može biti od 4500 do 9000 litara. Pomoću ove prikolice možemo napraviti jako puno posla jer ima i pneumatike koji umanjuju gaženje tla. Priključni strojevi - rasipač ili sijačica prikapčaju se na prikolicu kao na traktor te tako dobivamo vučeni rasipač. Prebacivanje gnojiva obavlja se putem transportnih lopatica hidrauličnog pogona što omogućuje vrlo precizno dodavanje sjemena ili gnojiva u rasipač ili sijačicu. Prikolica ima zaštitnu ceradu i svjetla za cestovni promet, kao i amortizirano rudo.

U videu pogledajte rad stroja Bogballe L1 700!


Fotoprilog


Tagovi

Findri Rasipač gnojiva Bogballe L1 700 Farm Show Prezentacija 2017


Partner

Findri d.o.o.

Zagrebačka 76a, 10360 Sesvete, Hrvatska
tel: +385 1 2012 851, e-mail: findri@findri.hr web: http://www.findri.hr

Izdvojeni tekstovi

Izdvojen oglas

KLUB

Pšenica k'o na Markovo, repica skoro pa ocvala, zemlja suha, Sunce upeklo...
Što li će biti od ove godine.