Zadnje aktivnosti

Zadnje aktivnosti korisnika mogu vidjeti samo registrirani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu vidjeti samo registirani korisnici.
Za potpune funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • Pecka
  • 29.01.2014. 08:02

Prodajna akcija poljoprivredne mehanizacije

Pecka odobrava dodatni popust

  • 1.378
  • 137
  • 0

Tvrtka Pecka bavi se proizvodnjom poljoprivrednih strojeva te priključaka za predsjetvenu obradu zemlje. Ukoliko se odlučite na kupovinu poljoprivredne mehanizacije Pecka je pripremila popust kojeg možete ostvariti sve do Bjelovarskog proljetnog sajam u Gudovcu. S obzirom na skorašnji početak sezone mole se svi potencijalni kupci da potvrde svoje narudžbe kako bi isporuka strojeva bila pravovremena.

Pecka posjeduje i vlastiti prijevoz te se svi proizvodi isporučuju na željenu adresu kupaca. Prodajni asortiman Pecke možete pregledati i u oglasniku portala Agroklub.com.

Kontinuiranim ulaganjem u edukaciju svojih djelatnika garantiraju isporuku kvalitetnih strojeva uz garanciju od 2 godine koja se odnosi na konstrukciju, ramu stroja, kvalitetu zavarenih dijelova te materijale korištene u izradi (garancija se ne odnosi na radna tijela koja se ugrađuju).

Uz proizvodnju i dalje nude usluge strojne obrade (izrada zupčanika, lančanika, osovina te drugih rezervnih dijelova) kao i remonte (reparacije) strojeva, prikolica i dr.

Sve zainteresirane pozivaju da ih posjete na Osječkom proljetnom sajmu (7. - 9. ožujak 2014.) i Bjelovarskom proljetnom sajmu u Gudovcu (28. - 30. ožujak 2014.) kako bi se osobno uvjerili u kvalitetu njihovih strojeva.


Tagovi

Poljoprivredna mehanizacija Pecka Popust Sjetvospremači Drljače Podrivač


Autorica

Maja Bakota

Više [+]

Maja je administratorica/urednica AgroKluba. Završila je diplomski studij financijskog managementa na Ekonomskom fakultetu u Osijeku. Zanima se za društvene mreže, community management i SEO. Osebujnog glazbenog ukusa :)


Partner

Pecka d.o.o.

Alojzija Stepinca 119, 31500 Velimirovac, Našice, Hrvatska
tel: 031/380-390, e-mail: info@pecka.hr web: http://www.pecka.hr/

Izdvojeni tekstovi

Izdvojen oglas

KLUB

Da ne znam bolje, rekla bih da želi nešto da mi poruči....:P