Zadnje aktivnosti

Zadnje aktivnosti korisnika mogu vidjeti samo registrirani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu vidjeti samo registirani korisnici.
Za potpune funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • PMT
  • 02.09.2017. 10:30

Odlična priprema tla s Cultus kultivatorom

Kako je izgledala prezentacija traktora Valtra N134 s najvećom kabinom na tržištu i kultivatora Cultus CS 300, pogledajte u videu!

  • 691
  • 178
  • 0

Na 4. Farm Show-u posjetitelji su imali prilike vidjeti prezentacije brojnih strojeva. Tako je Poljoopskrba Međunarodna trgovina PMT d.o.o. predstavila traktor Valtra model N 134 Versus opremljen je turbo motorom comon rail sustavom ubrizgavanja goriva s 4 cilindra i zapremine 4900 kubičnih centimetara.

Snaga motora je 99 kilovata, odnosno 135 konjskih snaga, a zadovoljava i euro 5 normu. Ovaj traktor posjeduje petstupanjski automatizirani powershift mijenjač s 30 brzina naprijed i 30 nazad, raspona brzine od 0,6 do 40 kilometara na sat.

Hidraulika je opremljena s pumpom kapaciteta od 115 litara u minuti s elektronskim upravljanjem ventilima putem Valtra ARM terminala. Kabina je 6,22 metra ukupne staklene površine, što spada u najveće kabine na tržištu. Ona nam pruža fantastičan pregled, a time naravno i sigurnost. Kardansko vratilo je 540 i tisuću obrtaja u minuti sa šest ripni promjera 35 milimetara, a spremnik za gorivo može primiti 265 litara.

Fleksibilni kultivator Cultus 300

U prezentaciji možemo vidjeti rad Cultus 300 - fleksibilni kultivator firme Vaderstad s izvrsnim miješanjem biljnih ostataka i konsolidacijom tla do 30 centimetara dubine.

Cultus ostavlja ujednačeno i dobro pripremljeno tlo, a dubina se podešava hidraulički.

Posjeduje Cobra pera s 80 milimetara vrhova i 450 kilograma otpusnog pritiska putem opruga koje stvaraju pritisak od 450 kilograma na radne organe. Ovaj kultivator ima i paker valjak promjera 600 milimetara. Radna širina ovog stroja je tri metra, transportna visina 1,8 metara, a transportna širina tri metra. Kultivator teži 2,1 tonu.

Kako je izgledala prezentacija traktora Valtra N134 i kultivatora Cultus CS 300, pogledajte u videu!


Fotoprilog


Tagovi

PMT Farm Show Valtra N serija Traktor Kultivator Cultus 300 Prezentacija


Partner

Izdvojeni tekstovi

Izdvojen oglas

KLUB

Lijep proljetni dan mnogi su iskoristili za radove u poljoprivredi. Sade se vinogradi, uređuju okućnice, priprema se tlo