Zadnje aktivnosti

Zadnje aktivnosti korisnika mogu vidjeti samo registrirani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu vidjeti samo registirani korisnici.
Za potpune funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • Jerković d.o.o.
  • 14.07.2014. 13:00

Kvar stroja usred žetve? Nazovite 0-24h!

Popravak vašeg stroja će potrajati? Jerković d.o.o. ponudit će Vam zamjenski!

Foto: www.depositphotos.com, photography
  • 585
  • 83
  • 0

Žetva je u punom jeku, a Vama se dogodio kvar na stroju? Mi znamo kome se obratiti - tvrtki Jerković d.o.o., glavnom ovlaštenom partneru CLAAS strojeva, čiji serviseri za svoje klijente stoje na raspolaganju 0-24h, 7 dana u tjednu!

Upravo jedna od obveza tvrtke Jerković d.o.o., kao zastupnika CLAAS strojeva i ostalih partnera, je omogućiti poljoprivrednicima da rade besprijekorno i bez zastoja. Njihovi serviseri školovani su u CLAAS centrima i poznaju strojeve "iznutra i izvana". Obučeni su i opremljeni za kvalitetnu dijagnozu problema i njihovo brzo rješavanje. Jednostavnim savjetom uputit će vas kako da od stroja izvučete maksimum u obavljanju radnih operacija. Jerković d.o.o. nudi i nešto čime se ne može pohvaliti niti jedna druga konkurentska tvrtka, a to su zamjenski strojevi u slučaju zahtjevnijih pothvata na strojevima svojih klijenata.

Jerković serviseri na terenu

Trenutno zapošljavaju četiri servisera koji tijekom sezone poljoprivrednih radova svakodnevno stoje na raspolaganju od 0 - 24h. Ugrađuju isključivo originalne rezervne dijelove na koje daju garanciju u trajanju od 12 mjeseci, kao i na generalni popravak.

Rezervni dijelovi

Skladišni prostor tvrtke Jerković d.o.o. prostire se na preko 500 četvornih metara, a samim time postoji velika vjerojatnost da je dio koji vam je potreban već na stanju. Potrebni dijelovi koji nisu na skladištu naručuju se direktno iz centrale tvrtke CLAAS Austria - Adria u Spillernu, preko računalnog sistema, što osigurava brzu nabavku. Za sve isporučene strojeve i priključke CLAAS i ostalih proizvođača osiguravaju originalne rezervne dijelove, a narudžbu vrše na temelju vaše specifikacije. Dostavu i ugradnju dijelova obavljaju na terenu ili u njihovom servisu, po dogovoru s klijentom.

Zahvaljujući osobnoj brizi za svakog kupca tako organizirana servisna služba s brzom isporukom rezervnih dijelova ulijeva povjerenje i sigurnost te im se možete s povjerenjem obratiti 0-24h, na jedan od kontakt telefona:

REZERVNI DIJELOVI: +385 99 2818 412 ili +385 31 681 711

SERVIS: +385 99 2818 414 ili +385 91 233 9376

Foto: www.depositphotos.com, photography33

www.jerkovic.hr


Tagovi

Jerković d.o.o. Claas strojevi Dežurni serviseri Žetva Kvar poljoprivrednog stroja Rezervni dijelovi Dijagnoza problema


Partner

Izdvojeni tekstovi

Izdvojen oglas

KLUB

No farmer no food, no food no future!