Zadnje aktivnosti

Zadnje aktivnosti korisnika mogu vidjeti samo registrirani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu vidjeti samo registirani korisnici.
Za potpune funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • Klaster poljomehanizacije
  • 05.02.2016. 14:30

Hrvatska mehanizacija na mađarskom tržištu

Na mađarsko tržište plasirano je ukupno 150 poljoprivrednih strojeva različitih proizvođača iz Klastera poljomehanizacije.

  • 850
  • 110
  • 0

Mađarska tvrtka Novara Coop Kft. uspješno se profilirala na mađarskom tržištu kao zastupnik i uvoznik hrvatske poljoprivredne mehanizacije, a to pokazuje i ovogodišnji nastup na najvećem i najuspješnijem mađarskom poljoprivrednom sajmu - AgroMashExpo u Budimpešti.

Na 200 m² izložbenog prostora izloženi su tako strojevi tvrtki Labinprogres-TPS, Eurometal, Megametal, Pecka, POD, Strojarstvo Čalopek, Leško i drugih koje su povezane unutar proizvođačke organizacije Klaster poljomehanizacije.

Posjetitelji sajma pokazali su veliki interes za poljoprivredne strojeve Klastera poljomehanizacije. Naime, osim upita bilo je i kupaca poljoprivrednih strojeva. Tijekom 2015. godine tvrtka Novara Coop Kft plasirala je na mađarsko tržište 150 strojeva različitih proizvođača iz Klastera poljomehanizacije, a to zasigurno predstavlja veliki uspjeh na tom tržištu.

AgroMashExpo posjetilo 42.000 posjetitelja

Ovogodišnji 33. AgroMashExpo ujedno je bio i najveći do sada. Na sajmu od 36.000 m² izlagačke površine izlagalo je ukupno 300 izlagača, a sajam je posjetilo 42.000 posjetitelja. Ako je suditi po zanimanju posjetitelja za Klasterovu poljoprivrednu mehanizaciju za vrijeme sajma, u ovoj godini treba očekivati još bolje prodajne rezultate na mađarskom tržištu.

Ispod članka u galeriji fotografija možete pogledati dio izložene mehanizacije na sajmu AgroMashExpo, a za više informacija o poljoprivrednim strojevima obratite se na jedan od niže navedenih kontakata.


Fotoprilog


Tagovi

Klaster poljomehanizacije Labinprogres-TPS POD Pecka Eurometal Megametal Strojarstvo Čalopek Leško AgroMashExpo Mađarska


Autorica

Martina Gavran

Više [+]

Martina provodi promotivne aktivnosti i projekte SLinka i AgroKluba kroz marketing i segmet komuniciranja s javnosti. Sveučilišna je prvostupnica kulturologije, a trenutno pohađa diplomski studij Medijske kulture na Odjelu za kulturologiju.


Partner

Izdvojeni tekstovi

Izdvojen oglas

KLUB

Pšenica k'o na Markovo, repica skoro pa ocvala, zemlja suha, Sunce upeklo...
Što li će biti od ove godine.