Zadnje aktivnosti

Zadnje aktivnosti korisnika mogu vidjeti samo registrirani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu vidjeti samo registirani korisnici.
Za potpune funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • Se-kra
  • 10.10.2016. 09:00

Gruber ILGI Apollo podnosi veliki teret i dubine

Tvrtka Se-Kra iz Sesvetskog Kraljevca prezentirala je u radu mogućnosti Grubera ILGI Apollo 3M uz pomoć New Holland traktora od 300 KS!

  • 1.434
  • 61
  • 0

Tvrtka Se-Kra iz Sesvetskog Kraljevca prezentirala je u radu mogućnosti Grubera ILGI Apollo 3M uz pomoć New Holland traktora od 300 KS. Lazar Grubić, predstavnik tvrtke, kaže kako je velika prednost Apollo grubera ta što može ući u velike dubine i podnositi veliki teret.

"Najvažniji je omjer cijene i kvalitete, zasigurno su to najpristupačniji strojevi te kvalitete koju trenutno nudimo", naglašava Grubić.

Gruber ILGI Apollo može se primijeniti za efektivnu obradu strništa oslije žetve. Podešavanjem se može postići željena dubina prosijecanja zemlje bez prevrtanja. Strnište se miješa sa zemljom time što je iz korijena isječena, i žetveni ostaci ostaju kao prihrana za sljedeću sezonu. Smanjena je i mogućnost formiranja korova. Dubina rada može se podesiti od 5 do 35 cm ispod površine zemlje i na toj dubini se odvija obrada zemljišta.

Za više informacija o Apollo gruberu obratite se tvrtki Se-Kra na jedan od niže navedenih kontakata, a prezentaciju rada strojeva pogledajte u videu ispod teksta!


Tagovi

Se-kra Gruber Prezentacija Apollo New Holland Traktor


Partner

Se-kra d.o.o.

Sesvetski Kraljevec, Hrvatska
tel: 01 / 2047 - 888, e-mail: se-kra@se-kra.hr web: http://www.se-kra.hr

Izdvojeni tekstovi

Izdvojen oglas

KLUB

Jeste li uočili kampanju?