Zadnje aktivnosti

Zadnje aktivnosti korisnika mogu vidjeti samo registrirani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu vidjeti samo registirani korisnici.
Za potpune funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • Intertim d.o.o.
  • 26.09.2014. 17:20

GlucoHumat - spas za jesensku gnojidbu!

Upotrebom GlucoHumat gnojiva u jesenskoj sjetvi možete smanjiti količinu uobičajene gnojidbe za 50-60 posto!

Foto: www.depositphotos.com, kalinovsky
  • 637
  • 75
  • 0

Ovogodišnje nepovoljne vremenske prilike zadale su puno brige našim poljoprivrednicima, pogotovo kada je u pitanju gnojidba. Dolaskom sve vlažnijih zimskih dana, situacija se neće baš puno poboljšati. Tvrtka Intertim d.o.o. svojim vjernim kupcima nudi idealno riješenje u obliku mikrogranula koje se primjenjuju usporedno sa sjetvom, što štedi i vrijeme i novac.

Radi se o Microstart G10 gnojivu iz GlucoHumat linije revolucionarnih proizvoda koja nadilaze kapacitete drugih gnojiva i daju neusporedivo bolje rezultate na današnjem tržištu.

Zašto mikrogranulirana GlucoHumat gnojva?

GlucoHumat gnojiva u mikrogranuliranoj formulaciji idealni su za primjenu istovremeno sa sjetvom. Njihova izvrsna sposobnost da stimuliraju razvoj korijena biljke i da otpuštaju elemente koji su zadržani u tlu, čini ih idealnim za prevladavanje stresa omogučavajući 'start' efekt.

  • Poboljšava razvoj korisnih mikroorganizama u tlu
  • Smanjuje zgrušavanje zemlje
  • Povećava zadržavanje vode u tlu i kapacitet kationske izmjene
  • Otpušta dijelove rezerve fosfora, kalija i mikroelemenata (kao što su Zn, Fe, Mn, Cu), zarobljenih od strane koloida u zemlji
  • Znatno povećava razvoj korijena i omogućava prevladavanja stresa nastalog prilikom presađivanja
  • Drastično smanjuje zagađivanje tla i vode
  • Siguran je za ljude i životinje
  • Izrazito niskog saliniteta, što omogućava sijanje lokalizirano uz sjeme

Specifičan sastav Microstart G10 gnojiva štedi vaše vrijeme i novac!

Microstart G10 pakiranje

Microstart G10 je složeno kompleksno mineralno dušično - fosforno - kalijevo gnojivo NPK 5-13-5 koje sadrži:

Ukupno dušika (N) - 5 %
- amonijski (N) - 2,5 %
- amidni (N) - 2,5 %
Fosforni anhidrid (P2O5) - topiv u vodi - 13 %
Kalij oksid (K2O) - topiv u vodi - 5 %
Sadržaj vlage - do 2 %

To je NPK gnojivo u mikrogranularnoj formulaciji, koje se primjenjuje na tlo. Microstart poboljšava rast kulture u prvim fazama njezinog razvoja, djelujući tako da stimulira aktivnost korijena te omogućavajući postupno i produljeno otpuštanje svojih složenih makro-elemenata.

Gubici dušika smanjeni su na minimum, bez obzira radi li se o istjecanju ili ispiranju amonijaka, slično kao i gubici fosfora i kalija, na taj način postižući maksimalnu učinkovitost gnojidbe i mogućnost značajnog smanjenja standardnog doziranja ovog elementa primjenjenog na kulture. Specifičan sastav i optimalna prisutnost makro-elemenata potiče sjeme na klijanje, korijenje na rast te pomaže pri stresu kod transplantacije.

Jednostavna upotreba Microstart G10 gnojiva!

Uskoro kreću jesenske sjetve, a GlucoHumat Microstart G10 spreman je za upotrebu. Kod sjetve pšenice i ozimog ječma, koristi se 30-40 kg Microstart G10 gnojiva po hektru. Jedna vreća ovog gnojiva teži 20 kg, što je dovoljno za recimo 100 kg pšenice. Radi većih prinosa, jednostavnije upotrebe, uštede u vremenu, amortizaciji i gorivu, obratite se stručnom osoblju tvrtke Intertim d.o.o. i zatražite svoj uzorak!

Foto: www.depositphotos.com, kalinovsky


Tagovi

Intertim d.o.o. GlucoHumat Microstart G10 Mikrogranulirano gnojivo Sjetva i gnojidba Jesenska sjetva Jesenska gnojidba Vremenske neprilike


Partner

Izdvojeni tekstovi

Izdvojen oglas

KLUB

Kompanija Volkswagen oborila je novi rekord u prodaji. I ne, ne radi se o automobilima. Riječ je o njihovoj poznatoj curry kobasici.  Tako je u 2023. godini prodano je 8,33 milijuna kobasica, uključujući sve varijante. To je oko 400.000 viš... Više [+]