Zadnje aktivnosti

Zadnje aktivnosti korisnika mogu vidjeti samo registrirani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu vidjeti samo registirani korisnici.
Za potpune funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • Jerković
  • 22.01.2016. 12:25

Akcija zimskog remonta strojeva!

Pripremite svoje poljoprivredne strojeve za još jednu radnu i uspješnu poljoprivrednu godinu!

  • 841
  • 94
  • 0

Priprema različitih poljoprivrednih strojeva tijekom zimskog razdoblja mirovanja podrazumijeva spremanje u zatvorene, tamne i suhe prostore, ali i redovno servisiranje kako bi se svi nedostatci koji su se pojavili tijekom rada kroz godinu, popravili. Na taj način se svi dijelovi pregledaju i po potrebi, ukoliko su neispravni ili oštećeni, zamjenjuju novima ili obnavljaju.

Zimski popust na remont strojeva!

Sada je pravo vrijeme za provođenje zimskog remonta strojeva. Naime, u razdoblju od 01. siječnja do 31. ožujka 2016. možete si osigurati zimski popust od 20% na ukupan rad remonta, ali i originalne CLAAS rezervne dijelove po posebnim cijenama. Ovlašteni regionalni ugovorni partner tvrtke CLAAS, Jerković d.o.o., nudi CLASS originalne dijelove za vašu mehanizaciju koji su izrađeni po mjeri svakog stroja, a prije svega su pouzdani i učinkoviti.

Zimska akcija od 20% na ukupan rad remonta strojeva traje od 01. siječnja do 31. ožujka 2016.!

Također, u Jerkoviću potražite i CLAAS rezervne dijelove po posebnim cijenama!

Ugradnjom CLASS originalnih dijelova garantira se visoka sigurnost prilikom upotrebe. Ovi iznimno kvalitetni dijelovi iz moderne serijske proizvodnje podliježu trajnim kontrolama kvalitete. Sada možete iskoristiti bogatu ponudu proizvoda za stopostotnu sigurnosti prilikom upotrebe. Pripremite svoje poljoprivredne strojeve za još jednu radnu i uspješnu poljoprivrednu godinu.

Za više detalja o ovoj akciji i CLAAS originalnim dijelovima, kontaktirajte tvrtku Jerković na jedan od niže navedenih kontakata.


Tagovi

Remont poljoprivrednih strojeva Jerković CLAAS Poljoprivredni strojevi Servis traktora CLAAS rezervni dijelovi


Autorica

Martina Gavran

Više [+]

Martina provodi promotivne aktivnosti i projekte SLinka i AgroKluba kroz marketing i segmet komuniciranja s javnosti. Sveučilišna je prvostupnica kulturologije, a trenutno pohađa diplomski studij Medijske kulture na Odjelu za kulturologiju.


Partner