Zadnje aktivnosti

Zadnje aktivnosti korisnika mogu vidjeti samo registrirani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu vidjeti samo registirani korisnici.
Za potpune funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • Findri
  • 29.09.2015. 07:20

Akcija Hardi prskalice i Bogballe raspodjeljivača!

Uštedite čak 22.000kn na Hardi vučenoj prskalici, a Bogballe rasipač gnojiva dobijte za do 14 posto manju cijenu!

  • 1.627
  • 225
  • 0

Jesen donosi i brojne akcije, a jedna takva dolazi nam i iz tvrtke Findri d.o.o., ovlaštenog zastupnika brojih marki iz segmenta tehnike prskanja, ali i raspodjele gnojiva. Iz oba područja trenutno nudi posebnu akciju, a radi se o Hardi vučenoj prskalici te Bogballe raspodjeljivačima gnojiva.

Hardi - dizajnirana za jednostavnost i pouzdanost

Raspon grana od 18m krasi Hardi 2500 vučenu prskalicu koju trenutno možete kupiti po akcijskoj cijeni od 180.000kn+PDV, što je čak 22.000kn+PDV manje od redovne cijene.

Šesteromembranska pumpa 363 -194 l/min, podmazivana mašću (ne uljem), rezervoar 2500 litara, otporan na kemikalije, UV zrake i udarce te hidraulički pokretane grane, samo su neke od karakteristika ove velebne prskalice. Više specifikacija saznajte u oglasu Hardi Ranger 2500/18m.

Ranger je dizajniran da zadovolji zahtjeve za jednostavne i pouzdane vučene prskalice. Ovaj cilj je postignut i dokazan uspješnom prodajom u svijetu od izlaska modela 2006. godine.

Pametnom kontrolom do jednostavnog korištenja

Bogballe je jedan od svjetski vodećih proizvođača raspodjeljivača umjetnog gnojiva.

Savršen uzorak prekrivanja

Od osnivanja tvrtke 1934. godine pa do danas, dizajn, optimalna funkcionalnost i jednostavnost rukovanja razvijali su se zbog praktičnog iskustva i suradnje s poljoprivrednicima iz cijelog svijeta. Te karakteristike našim poljoprivrednicima nudi tvrtka Findri koja u svom asortimanu nudi Bogballe raspodjeljivače gnojiva i to nošene i vučene.

Na akcijskoj cijeni trenutno se nalaze Bogballe L1 975 lit te Bogballe L2 1475 lit nošeni raspodjeljivači gnojiva sa In-Centre sistemom koji se koristi za normalno raspodjeljivanje u polju; diskovi se okreću jedan prema drugome, a istovremeno prema centru raspodjeljivača. Na taj način postiže se savršeno "četverostruko prekrivanje" koje rezultira savršenim prekrivanjem.

Bogballe L1 975 lit nošeni raspodjeljivač dostupan je po akcijskoj cijeni od 25.000kn+PDV, a Bogballe L2 1475 lit po akcijskoj cijeni od 33.500kn+PDV! Akcija traje do 1.11.2015.!

Za rad ovog raspodjeljivača potrebno je samo jedno namještanje. Ukoliko izaberete raspodjeljivač s tehnikom vaganja i pametnom kontrolom, jedino namještanje koje se radi je namještanje kuta zakošenja raspodjeljivača da bi se postigla željena radna širina. Rizik nepravilnog namještanja svedeno je na minimum.

Iste lopatice se koriste za raspodjeljivanje unutar polja i pri radu na uvratini. Istovremeno lopatice pokrivaju više radnih širina s jednakim postavkama. Da bi se osigurao dugi radni vijek lopatica, lopatice se proizvedene od mangan čelika. Ukoliko se izabere raspodjeljivač s upravljačkom jedinicom koja radi automatski u odnosu na brzinu kretanja, količina se određuje upisivanjem kalibracijske vrijednosti iz tablice ili kalibracijom direktno na raspodjeljivaču.

Za više informacija o akciji i modelima kontaktirajte tvrtku Findri na jedan od niže navedenih kontakata!


Tagovi

Findri Hardi prskalice Bogballe raspodjeljivač gnojiva Ranger 2500 Bogballe L1 Bogballe L2 Prskanje usjeva


Partner

Findri d.o.o.

Zagrebačka 76a, 10360 Sesvete, Hrvatska
tel: +385 1 2012 851, e-mail: findri@findri.hr web: http://www.findri.hr

Izdvojeni tekstovi

Izdvojen oglas

KLUB

U Gudovcu živo na proljetnom sajmu. Jedni kažu da je skupo, dok drugi troše bez pitanja. Jedni su sretni s ovim terminom dok neki trgovci smatraju da treba biti ranije, prije sjetve. Kako god, i u ovom formatu od četiri dana, posjetitelja n... Više [+]