Zadnje aktivnosti

Zadnje aktivnosti korisnika mogu vidjeti samo registrirani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu vidjeti samo registirani korisnici.
Za potpune funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • BC Institut
  • 06.01.2015. 07:40

Akcija BC hibrida kukuruza!

Do 30. siječnja odaberite jedan od 6 hibrida kukuruza vrhunske kvalitete po akcijskim cijenama i osigurajte se za iduću sezonu!

  • 11.741
  • 690
  • 0

Bc Institut je tvrtka koja je okrenuta tržištu u zemlji i inozemstvu kroz proizvodnju, doradu i prodaju vlastitih hibrida i sorata. Kao znanstveno istraživačka institucija djeluje 117 godina razvijajući oplemenjivanje bilja i sjemenarstvo ratarskih kultura kao svoju osnovnu djelatnost.

Oplemenjivači kukuruza su kroz godine rada postigli izvanredne rezultate u stvaranju Bc hibrida kukuruza. BC Institut u ponudi ima kvalitetne zubane, polutvrdunce, hibride kokičara, šećeraca i kukuruza bijelog zrna. Hibridi skupina zriobe od 100 do 700 su prilagođeni za sva proizvodna područja u Republici Hrvatskoj, a može se birati između visokorodnih hibrida, hibrida koji brzo otpuštaju vodu iz zrna, hibrida prilagodljivih na stresne uvjete i hibrida iznimne kvalitete zrna i silaže. BC hibridi već godinama imaju vrlo dobru tolerantnost na najzastupljenije bolesti kukuruza, kao i na polijeganje, što je rezultat predanog rada oplemenjivača. Za velike proizvođače tu su hibridi koji daju rekordne urode u uvjetima dobre agrotehnike, ali u ponudi su i hibridi koji u uvjetima slabije agrotehnike ostvaruju vrlo dobre urode.

Iz sezone u sezonu, s obzirom na klimatske promjene, evidentno je da su BC hibridi spremni i za stresne uvjete (npr. suša) tijekom vegetacije, gdje su pokazali izvrsne rezultate!

Akcijska ponuda 6 hibrida kukuruza!

Bc Institut trenutno ima akcijsku ponudu koja traje sve do 30. siječnja 2015. godine, a radi se o 6 hibrida vrhunske kvalitete. Navedene cijene odnose se na 25 000 zrna.

BC 282, FAO 280, kvalitetan zuban - 275 kn

- stabljika niska, čvrsta - odličan rani porast - crveno, kvalitetno zrno - pogodan za guste sklopove i prve rokove sjetve - proizvođači kukuruza ovaj hibrid prihvaćaju kao rani 'PAJDAŠ'

BC 344, FAO 300, kvalitetan zuban - 275 kn

- odlična kombinacija svih gospodarskih svojstava
- visok i stabilan urod
- niska i čvrsta stabljika
- klip velik, nisko nasađen
- krupno, crvenkasto zrno
- dokazana Bc kvaliteta zrna

PAJDAŠ, FAO 490, kvalitetan zuban - 275 kn

- visok urod i kvaliteta zrna - odličan rani porast - klip velik - crveno, krupno zrno - stabljika niska i čvrsta - list dugo zelen - tolerantnost na kukuruznog moljca

BC 418 B, FAO 460, kvalitetan zuban - 275 kn

- za zrno i silažu
- poboljšana kvaliteta zrna
- izuzetno čvrsta stabljika
- dugo zelen list
- odličan urod i u gustom sklopu
- tolerantan na sušu

BC 572, FAO 500, kvalitetan zuban - 275 kn

- odlična kvaliteta zrna - brzo otpuštanje vode iz zrna - klip velik, privlačnog izgleda - niža, čvrsta stabljika - dugo zelen list - odličan urod u grupi - tolerantan na sušu

BC 6661, FAO 660, zuban - 249 kn!

Čvrstoća stabljike, listovi uspravni i dugo zeleni te klip sa 16 - 20 redova dubokog zrna omogućuje postizanje najviših prinosa zrna i silaže. Pogodan za šire proizvodno područje za uzgoj kasnih hibrida, dao je do sada najveći izmjereni prinos od 19,3 t/ha suhog zrna te je proglašen apsolutnim rekorderom. Njegovo zrno se koristi za proizvodnju prekrupe i silažu zrna, a cijela biljka s velikom zelenom masom lista i krupnim klipom daje veliku količinu energetski visokovrijedne silaže.

Ispod članka pogledajte promo video akcije BC Instituta, a za sva daljnja pitanja obratite se djelatnicima BC Instituta na jedan od niže navedenih kontakata!


Tagovi

Bc Institut Zagreb Hibridi kukuruza Oplemenjivanje Sjemenarstvo FAO Tolerantnost hibrida Kvaliteta zrna Zrno kukuruza Sjeme kukuruza Zuban Kokičar Šećerac


Partner

Bc Institut d.d. Zagreb

Dugoselska 7, Rugvica, 10370 Dugo Selo, Hrvatska
tel: +385 (0)1 2781-510, e-mail: bc-uprava@bc-institut.hr web: http://www.bc-institut.hr/