Zadnje aktivnosti

Zadnje aktivnosti korisnika mogu vidjeti samo registrirani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu vidjeti samo registirani korisnici.
Za potpune funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • Pecka d.o.o.
  • 02.12.2014. 18:00

15 posto niže cijene priključnih strojeva!

Božićno-novogodišnji popust tvrtke Pecka traje do kraja godine i donosi vam 15 posto niže cijene za sjetvospremače, drljače i podrivače!

  • 1.338
  • 241
  • 0

Polako nam stižu blagdani, krenula je kupovina poklona, a što bi bilo najbolje pokloniti poljoprivredniku? Mehanizaciju dakako! A eto sreće pa su i u tom sektoru krenuli blagdanski popusti te su strojevi pristupačnijih cijena. Idealna prilika za pripremu za nadolazeću sezonu!

Tvrtka Pecka d.o.o. već dugi niz godina bavi se proizvodnjom poljoprivrednih strojeva te priključaka za predsjetvenu obradu zemlje. Osim proizvodnje strojeva, bave se i uslugama strojne obrade metala te proizvodnje raznih proizvoda od metala (čelika) i plastike.

Kako bi i Pecka razveselila svoje vjerne klijente i buduće kupce, trenutno nude akcijski popust na sve gotove proizvode, što uključuje sjetvospremače, drljače i podrivače!

Popust u iznosu 15 %!

Akcijski popust u iznosu od 15 % vrijedi u razdoblju od 01. do 31.12., a odnosi se na isključivo avansne uplate, prema Pecka cjeniku.

Sjedište tvrtke je u Markovcu Našičkom, Osječka 16, gdje ih možete posjetiti te razgledati prodajni asortiman, a ukoliko vam je hladno za izaći iz kuće, kliknite na naš oglasnik gdje ćete naći sve proizvode tvrtke Pecka.

Dvije godine garancije!

Kontinuiranim ulaganjem u edukaciju svojih djelatnika garantiraju isporuku kvalitetnih strojeva uz garanciju od dvije godine koja se odnosi na konstrukciju, ramu stroja, kvalitetu zavarenih dijelova te materijale korištene u izradi (garancija se ne odnosi na radna tijela koja se ugrađuju).

Za sve dodatne informacije posjetite tvrtku Pecka ili ih kontaktirajte na jedan od niže navedenih kontakata!


Tagovi

Pecka d.o.o. Proizvodnja mehanizacije Poljoprivredna mehanizacija Blagdanski popust Sjetvospremači Drljače Podrivači Markovac Našički Prodajni asortiman


Partner

Pecka d.o.o.

Alojzija Stepinca 119, 31500 Velimirovac, Našice, Hrvatska
tel: 031/380-390, e-mail: info@pecka.hr web: http://www.pecka.hr/

Izdvojeni tekstovi

Izdvojen oglas

KLUB

Uljemat

Nemoguće je pronaći prodavače M/Ž. Zato se pripremam za montažu uređaja (umjetna inteligencija) koji će raditi na obnovljive izvore, dati doprinos u klimatskoj neovisnost...

Više [+]