AgroKlub.com

\

Pretraga

Dobrodošli na AgroKlub.com!


Zaboravljena lozinka?
Novi korisnik - Registracija!

Gdje se nalazim? AgroKlub.com » Pretraga - Podrivač

AgroKlub pretraga

Ključne riječi:

poredaj po:

 

Vaša pretraga obuhvaća 18589 članaka, 16865 slika i 1061 videa s AgroKlub.com.

     

Podrivač

Pretraga članaka za ključne riječi: podrivač. Rezultati su poredani po relevantnosti. Broj prikazanih rezultata pretrage: 15.

Kako pravilno odabrati podrivač?

Podrivač
26.03.2013.

Kako pravilno odabrati podrivač?

Podrivač je priključak za traktor koji se koristi u obradi tla za prozračivanje zemlje, riješavanja zaostalog korijenja drveća i korova, razbijanja zbitosti tla na dubini ispod razine tradicionalnog korištenja tanjurače ili drljače. Većina poljoprivrednih strojeva mogu razbiti i okrenuti površinu tla do dubine 15-20 cm, dok će podrivač razbiti i... Kako pravilno odabrati podrivač?

Podrivač Mighty - novi adut OLT-a na tržištu

Mehanizacija
17.08.2011.

Podrivač Mighty - novi adut OLT-a na tržištu

Predstavnici osječkog OLT-a jučer su na poljima kod Čeminca u Baranji za potencijalne kupce organizirali prezentaciju novog stroja - podrivača Mighty. Riječ je o, kako je naveo Darko Marković, komercijalni direktor OLT-a, prvom stroju iz serije podrivača s valjcima za vanjsku obradu tla s pet tijela. - Ovo je vrlo učinkovit stroj, jednostavne i... Podrivač Mighty - novi adut OLT-a na tržištu

Novitet u prodajnom asortimanu Pecke

Podrivač
22.01.2013.

Novitet u prodajnom asortimanu Pecke

Pecka je predstavila novi stroj za obradu tla Podrivač sa valjkom - 5 radnih tjela. Novi stroj se mogao pogledati na sajmu Viroexpo 2013. Podrivač zadovoljava sve zahtjeve za rahljenjem tla. Karakteristike stroja su slijedeće: Dubina podrivanja do 60 cm Valjci za usitnjavanje sa mehaničkom regulacijom dubine Progresivni kut prodiranja u zemlju Kugle za... Novitet u prodajnom asortimanu Pecke

Rekić i Hrgović doorali do državnog!

Počelo je u samo jutro. Kroz sela u okolici Sopja i Suhopolja protutnjali su. Onako svako malo. Koji John Deere pa Deutz, Massey. I bilo je razloga što su razbudili uspavana slavonska sela. Put ih je vodio u Gaćište. Malo selo u blizini poznate ergele Višnjica. Razlog njihove žurbe bilo je postrojavanje s traktorom i plugom na njivi iza sela. Uz samu... Rekić i Hrgović doorali do državnog!

Prodajna akcija poljoprivredne mehanizacije

Pecka
29.01.2014.

Prodajna akcija poljoprivredne mehanizacije

Tvrtka Pecka bavi se proizvodnjom poljoprivrednih strojeva te priključaka za predsjetvenu obradu zemlje. Ukoliko se odlučite na kupovinu poljoprivredne mehanizacije Pecka je pripremila popust kojeg možete ostvariti sve do Bjelovarskog proljetnog sajam u Gudovcu. S obzirom na skorašnji početak sezone mole se svi potencijalni kupci da potvrde svoje... Prodajna akcija poljoprivredne mehanizacije

Novi OLT-ovi alati na suhom tlu Gudovca

Prezentacija
10.09.2011.

Novi OLT-ovi alati na suhom tlu Gudovca

Drugog dana sajma u Gudovcu, OLT je uz pomoć 290 konjskih snaga Case-a 290 predstavio svoje nove perjanice za obradu tla. Prezentacija za posjetitelje sajma organizirana je na tabli neposredno uz sajamski prostor u Gudovcu kako bi svi oni zainteresirani imali priliku uživo vidjeti u akciji. Moćni podrivač klase Mighty Kao prvi u niz predstavljen je... Novi OLT-ovi alati na suhom tlu Gudovca

Uvjerite se u kvalitetu Kverneland strojeva u radu!

Grapak
22.09.2015.

Uvjerite se u kvalitetu Kverneland strojeva u radu!

Tvrtka Grapak d.o.o., ovlašteni zastupnik Kverneland strojeva, za sve zainteresirane organizira edukativno - promocijsku demonstraciju rada strojeva u polju. Demonstracija će se održati u nedjelju, 27.09.2015. od 10:00h na parceli uz glavnu cestu Varaždin - Čakovec u blizini voćnjaka u Nedelišću. Massey Ferguson traktor i Kverneland priključci... Uvjerite se u kvalitetu Kverneland strojeva u radu!

Sva Kverneland mehanizacija na promo cijenama!

Grapak
10.09.2015.

Sva Kverneland mehanizacija na promo cijenama!

Zastupnik brojnih marki mehanizacije, tvrtka Grapak d.o.o., i ove godine izlaže na Jesenskom međunarodnom bjelovarskom sajmu. 23. izdanje ovog sajma biti će bogatije za još jednu akciju za posjetitelje, a to je ona za Kverneland mehanizaciju, čiji je generalni zastupnik za Hrvatsku nedavno postala upravo tvrtka Grapak. "Kao i svake godine i ove ćemo... Sva Kverneland mehanizacija na promo cijenama!

Koje bolesti prijete kupusnjačama?

Ovogodišnji proljetni mjeseci nisu bili idealni za uzgoj ranih kupusnjača, prvenstveno zbog manjeg broja kišnih dana do zadnje dekade svibnja, čestih promjena temperature i vjetrovitih dana, pa je takve usjeve trebalo u rano proljeće pokrivati paučinastom folijom, a krajem travnja i u prvoj polovici svibnja navodnjavati. U zadnjoj dekadi svibnja, uz... Koje bolesti prijete kupusnjačama?

Nova filozofija proizvodnje - ranija sjetva!

Sjetva
24.05.2015.

Nova filozofija proizvodnje - ranija sjetva!

Suša, pa zemlja kao beton, pa sjetva ide i ne ide. Onda sada kiša. Negdje previše, a negdje pak i nedovoljno. Doista, raditi danas u poljoprivredi je lutrija. Tu više ni Bog ne pomaže. Sada će uspijevati samo oni s najsuvremenijom tehnologijom. Došlo je dobro vrijeme pa treba obaviti posao u par dana. Inače gubici budu ogromni. Lijepo mi je jedan... Nova filozofija proizvodnje - ranija sjetva!

Rabe i He-Va izlažu u Novom Sadu

AgroPMD
08.05.2015.

Rabe i He-Va izlažu u Novom Sadu

Plugove, tanjurače, sjetvospremače, valjke i ostale priključke renomiranih marki Rabe i He-Va možete vidjeti na sajmu poljoprivrede u Novom Sadu. Od subote 9. svibnja pa do petka 15. svibnja, Rabe i He-Va zauzimati će veliki prostor na tradicionalnom sajmu u Vojvodini, po mnogima i najvećem i nazjznačajnijem u ovom dijelu Europe. Na sajmu ćete moći... Rabe i He-Va izlažu u Novom Sadu

10 posto popusta na drljače i sjetvospremače!

Pecka na sajmovima
27.02.2015.

10 posto popusta na drljače i sjetvospremače!

Proizvodnja poljoprivrednih strojeva, izrada dijelova poljoprivrednih strojeva, reparacija poljoprivrednih strojeva i kamionskih prikolica, tokarske i glodačke usluge, strojno brušenje, izrada zupčanika i lančanika, izrada alata, konstrukcije, brojne su djelatnosti tvrtke Pecka d.o.o. koja danas kreće sa prezentiranjem svoje mehanizacije na hrvatskim... 10 posto popusta na drljače i sjetvospremače!

Visoki prinosi u proizvodnji eko žitarica

Ekološko ratarstvo
26.12.2014.

Visoki prinosi u proizvodnji eko žitarica

Uz zakonski pojam ekološka proizvodnja, za taj se sustav gospodarenja rabe i nazivi organska i biološka proizvodnja. Opći društveni cilj ekološke proizvodnje je zaštita zdravlja i života ljudi te zaštita prirode i okoliša. Pod ekološkom poljoprivredom uglavnom se misli na proizvodnju bez primjene mineralnih gnojiva, pesticida, hormona i slično... Visoki prinosi u proizvodnji eko žitarica

Predavanje o Mjerama na kućnom sajmu!

Sajam mehanizacije
09.12.2014.

Predavanje o Mjerama na kućnom sajmu!

Ovo hladno i tmurno vrijeme gotovo da je ispraznilo njive, a mehanizacija spremno čeka iduću sezonu. No ako razmišljate o novom traktoru, prskalici ili možda sijačici, u nedjelju 14.12.2014., u razdoblju od 09:00 do 16:00 sati, firma Grapak otvara vrata Kućnog sajma u svom novootvorenom objektu na adresi Mavra Schlengera 5, Gornji Kneginec, 42204... Predavanje o Mjerama na kućnom sajmu!

15 posto niže cijene priključnih strojeva!

Pecka d.o.o.
02.12.2014.

15 posto niže cijene priključnih strojeva!

Polako nam stižu blagdani, krenula je kupovina poklona, a što bi bilo najbolje pokloniti poljoprivredniku? Mehanizaciju dakako! A eto sreće pa su i u tom sektoru krenuli blagdanski popusti te su strojevi pristupačnijih cijena. Idealna prilika za pripremu za nadolazeću sezonu! Tvrtka Pecka d.o.o. već dugi niz godina bavi se proizvodnjom poljoprivrednih... 15 posto niže cijene priključnih strojeva!

Niste zadovoljni s gore prikazanim rezultatima? Pokušajte s Google pretragom!

Pretražite poljoprivredni portal Agroklub uz pomoć napredne tehnologije Google pretrage, a prema željenim ključnim riječima.

Poljoprivredni oglasnik - Podrivač

Prikaz oglasa iz poljoprivrednog oglasnika koji sadrže ključnu riječ: podrivač.

Podrivač Alpego KE5-250

Podrivač Alpego KE5-2...

Obrada tla
Grapak d.o.o.

Podrivač Alpego KE7-300

Podrivač Alpego KE7-3...

Obrada tla
Grapak d.o.o.

Povrtni podrivač

Povrtni podrivač

Obrada tla
Agroservis proizvodnja d.o.o.

Ostale oglase možete pronaći ovdje.

Sortne liste - Podrivač

Prikaz vrsta iz baze sortnih lista koje sadrže ključnu riječ: podrivač.

Bijeli korijen, vrtni turovac

Bijeli korijen, vrtni ...

Povrće

Crni korijen

Crni korijen

Povrće

Dinja

Dinja

Povrće

Cijelu sortnu listu možete pronaći ovdje.

Mehanizacija - Podrivač

Nema rezultata.

Zaštitna sredstva - Podrivač

Nema rezultata.

Gnojiva - Podrivač

Nema rezultata.

Istraživanje tržišta RH - Podrivač

Nema rezultata.