AgroKlub.com

\

Pretraga

Dobrodošli na AgroKlub.com!


Zaboravljena lozinka?
Novi korisnik - Registracija!

Gdje se nalazim? AgroKlub.com » Pretraga - Isplata

AgroKlub pretraga

Ključne riječi:

Poredaj po:

 

Vaša pretraga obuhvaća 15127 članaka, 17872 slika i 818 videa s AgroKlub.com.

     

Isplata

Pretraga članaka za ključne riječi: isplata. Rezultati su poredani po relevantnosti. Broj prikazanih rezultata pretrage: 15.

Sutra započinje isplata proizvodne 2012. godine

Isplata
28.01.2013.

Sutra započinje isplata proizvodne 2012. godine

Agencija za plaćanja u poljoprivredi, ribarstvu i ruralnom razvoju sutra započinje s isplatom proizvodne 2012. godine, na osnovu odobrenih zahtjeva za potporu. Sva plaćanja Agencija obavlja isključivo slijedom doznačenih sredstava iz Ministarstva financija. Foto: RGBStock Sutra započinje isplata proizvodne 2012. godine

Poljoprivrednicima isplata šteta od poplava

Isplata šteta
04.02.2011.

Poljoprivrednicima isplata šteta od poplava

S nesvakidašnje obilnim oborinama­­­, koje su u lani u Virovitičko-podravskoj županiji prouzročile čak pet elementarnih nepogoda te građanima i poduzećima nanijele štetu od 273 milijuna kuna, priroda nije poštedjela ni područje Općine Sopje, koja ima samo oko 2700 stanovnika i isključivo živi od prihoda s poljoprivrednih površina... Poljoprivrednicima isplata šteta od poplava

Napokon krenula isplata drugog dijela poticaja!

Isplata poticaja
12.06.2014.

Napokon krenula isplata drugog dijela poticaja!

I dok po tko zna koji put otkupljivači pokušavaju diktirati sramotno nisku otkupnu cijenu pšenice s kojom poljoprivrednici ne mogu pokriti ni osnovne troškove proizvodnje, a kamoli nadati se dobiti, Vlada, odnosno resorno Ministarstvo poljoprivrede, putem visokih poreza, zakašnjelih isplata poticaja, ovrha, nemogućnosti prebijanja duga s državom te... Napokon krenula isplata drugog dijela poticaja!

Ponovno kasni isplata poticaja?

Isplata poticaja
07.02.2014.

Ponovno kasni isplata poticaja?

Isplata poticaja za poljoprivrednike trebala je biti 31. siječnja ove godine, od tada je prošlo gotovo tjedan dana, a na njihovim računima i dalje se nižu nule i minusi. "Opet nam lažu i igraju zakulisne igre. Već je 5. veljače, a poticaja nema. Ljudi su u blokadama. Račune im blokiraju zbog 1.000 kuna duga. Možda smo nekom dosadni, ali ne znam... Ponovno kasni isplata poticaja?

Slijedimo li EU po pitanju ranijih isplata potpora?

Udruga OPGH Život
22.10.2014.

Slijedimo li EU po pitanju ranijih isplata potpora?

Na poticaj Udruge OPG Hrvatske Život, traži se ranija isplata dijela potpora dohotku u poljoprivredi. Naime, Udruga je svojim aktivnim zalaganjem već uspjela ostvariti neke od ključnih ideja koje imaju potencijala promaknuti hrvatsku poljoprivredu. Obrativši se predsjedniku Vlade, navode, Kriza poljoprivrede dodatno se zaoštrava "Dugotrajna i sve... Slijedimo li EU po pitanju ranijih isplata potpora?

Započinje isplata milijarde kuna poljoprivrednicima

Izravna plaćanja
17.01.2014.

Započinje isplata milijarde kuna poljoprivrednicima

Ministar poljoprivrede Tihomir Jakovina je danas, 17. siječnja 2014. godine donio odluku o početku isplate izravnih plaćanja poljoprivrednicima. Agencija za plaćanja u poljoprivredi, ribarstvu i ruralnom razvoju će u narednih 15-tak dana započeti s isplatom izravnih plaćanja poljoprivrednicima, koja se po prvi put dijelom isplaćuje i iz proračuna... Započinje isplata milijarde kuna poljoprivrednicima

Isplata poticaja bazirana na prijedlogu proračuna?

Poticaji
03.12.2013.

Isplata poticaja bazirana na prijedlogu proračuna?

Nakon objave članka povodom Uredbe o financijskoj strukturi omotnice za mjere iz programa izravne potpore za 2013., koja je donešena na sjednici Vlade 21.11.2013., Damjan Bogdanović, direktor Otvorenog ureda obratio nam se dopisom u kojem se pita o pravovaljanosti isplate poticaja u 2014.-oj godini. S obzirom da je Uredba donešena prije izglasavanja... Isplata poticaja bazirana na prijedlogu proračuna?

IPARD isplata za razvoj ruralnog turizma

IPARD
27.10.2014.

IPARD isplata za razvoj ruralnog turizma

Agencija za plaćanja u poljoprivredi, ribarstvu i ruralnom razvoju obavila je novu isplatu na osnovi odobrenih sredstava iz IPARD programa za završeno ulaganje u sklopu mjere 302 "Diversifikacija i razvoj ruralnih gospodarskih aktivnosti". Korisniku B.R.B. d.o.o. isplaćeno je 426.874,33 kn za ulaganje u izgradnju i opremanje objekta za pružanje... IPARD isplata za razvoj ruralnog turizma

Obustavljena isplata poticaja ovčarima!

Poticaj
16.10.2014.

Obustavljena isplata poticaja ovčarima!

Uzgajivači ovaca Srednjebosanskog kantona razočarani su, ali i ljuti jer su im na temelju inspekcijskih nalaza Federalne uprave za inspekcijske poslove, obustavljene isplate poticaja. Navodi se naime, da inspektori na terenu nisu mogli utvrditi koliko je ovaca muzno, a koliko nije, a kao problem istaknuto je i nepostojanje ušnih kartica. Cijeli ovaj... Obustavljena isplata poticaja ovčarima!

Je li zakonski utemeljena isplata obeštećenja MP?

"Pomoći ćemo svim proizvođačima koji su stvarno oštećeni. Na tuđoj nesreći ne bi trebalo profitirati", poručio je neki dan ministar poljoprivrede Tihomir Jakovina gostujući u jednom javnom mediju, govoreći o pomoći poljoprivrednicima s, u svibnju poplavljenih područja županjske Posavine. Ujedno je ustvrdio kako nije riječ o samo jednom setu... Je li zakonski utemeljena isplata obeštećenja MP?

Isplata 9,34 mil. kn za provedbu naknadne sjetve!

Sjetva
02.10.2014.

Isplata 9,34 mil. kn za provedbu naknadne sjetve!

Temeljem Odluke Vlade Republike Hrvatske o pomoći poljoprivrednim proizvođačima na području zahvaćenom poplavama za provedbu naknadne sjetve za 2014. godinu, Agencija za plaćanja u poljoprivredi, ribarstvu i ruralnom razvoju isplatila je naknadu štete poljoprivrednicima s poplavljenih područja Vukovarsko-srijemske, Sisačko-moslavačke i... Isplata 9,34 mil. kn za provedbu naknadne sjetve!

Ranija isplata potpora i  PDV u cijeni proizvoda?

Udruga OPGH Život
13.09.2014.

Ranija isplata potpora i PDV u cijeni proizvoda?

Zbog niza problema koji zaokupljaju poljoprivredu, a kako kažu, zadiru u djelovanje više ministarstava i od velike su važnosti za osobe koje žive na selu i od poljoprivrede, predstavnici Udruge Život zatražili su prijam kod premijera Zorana Milanovića. Samo primjera radi, Slovenska Agencija za plaćanje na početku 2014. godine, objavila je rokove za... Ranija isplata potpora i  PDV u cijeni proizvoda?

Avansna isplata potpora zbog ruskih sankcija?

Udruga OPGH Život
04.09.2014.

Avansna isplata potpora zbog ruskih sankcija?

U Kutjevu je održana izvanredna informativna skupština Udruge obiteljskih poljoprivrednih gospodarstava Hrvatske - Život. Cilj je bio informirati članstvo, javnost i zainteresirane o dosadašnjem radu Udruge, programu rada i rezultatima. "I dalje u Udruzi čvrsto inzistiramo na potrebi za oblikovanje okvira za dijalogom (argumentiranim) te potrebi za... Avansna isplata potpora zbog ruskih sankcija?

Isplata za štete od poplave tek od jeseni?

Iako se najavljivalo da će isplata odšteta stradalima od ovogodišnjih poplava u Slavoniji krenuti ranije, ona se prema trenutnim informacijama, može očekivati tek od jeseni. Iako je nastala šteta velikim djelom već evidentirana, zbog nedostataka i grešaka koje su se dogodile prilikom evidentiranja, postupak će se morati odraditi iznova. Damir... Isplata za štete od poplave tek od jeseni?

Nova isplata iz IPARD-a u sektoru voća

IPARD
09.06.2014.

Nova isplata iz IPARD-a u sektoru voća

Agencija za plaćanja u poljoprivredi, ribarstvu i ruralnom razvoju obavila je novu isplatu na osnovi odobrenih sredstava iz IPARD programa, za završeno ulaganje u sklopu mjere 101 "Ulaganja u poljoprivredna gospodarstva". OPG-u Antun Rukavina iz Bjelovara isplaćeno je 111.767,07 kn za ulaganje u sektor voća i povrća. Obiteljsko poljoprivredno... Nova isplata iz IPARD-a u sektoru voća

Niste zadovoljni s gore prikazanim rezultatima? Pokušajte s Google pretragom!

Pretražite poljoprivredni portal Agroklub uz pomoć napredne tehnologije Google pretrage, a prema željenim ključnim riječima.

Poljoprivredni oglasnik - Isplata

Prikaz oglasa iz poljoprivrednog oglasnika koji sadrže ključnu riječ: isplata.

Najpovoljniji bankovni krediti!

Najpovoljniji bankovni...

Usluge

Ostale oglase možete pronaći ovdje.

Sortne liste - Isplata

Nema rezultata.

Mehanizacija - Isplata

Nema rezultata.

Zaštitna sredstva - Isplata

Nema rezultata.

Gnojiva - Isplata

Nema rezultata.

Istraživanje tržišta RH - Isplata

Nema rezultata.

« prikaži

[x] sakrij