AgroKlub.com

\

Pretraga

Dobrodošli na AgroKlub.com!


Zaboravljena lozinka?
Novi korisnik - Registracija!

Gdje se nalazim? AgroKlub.com » Pretraga - Agencija Za Plaćanja

AgroKlub pretraga

Ključne riječi:

poredaj po:

 

Vaša pretraga obuhvaća 20054 članaka, 19194 slika i 1216 videa s AgroKlub.com.

     

Agencija Za Plaćanja

Pretraga članaka za ključne riječi: agencija za plaćanja. Rezultati su poredani po relevantnosti. Broj prikazanih rezultata pretrage: 15.

Agencija za plaćanja održala 7 prezentacija za poljoprivrednike

Predavanje
25.02.2011.

Agencija za plaćanja održala 7 prezentacija za poljoprivrednike

Djelatnici Agencije za plaćanja u poljoprivredi, ribarstvu i ruralnom razvoju održali su do sada sedam prezentacija za poljoprivrednike diljem Hrvatske, na kojima je predstavljen način provedbe izravnih plaćanja u ovoj godini, sukladno novom zakonodavstvu. Predstavljeni su i rezultati dosadašnjih IPARD natječaja i najavljeni termini raspisivanja... Agencija za plaćanja održala 7 prezentacija za poljoprivrednike

Zašto Agencija za plaćanja u poljoprivredi zatvara ispostave?

Integracija regionalnih ureda Agencije za plaćanja je obveza Hrvatske prema Europskoj uniji, odnosno jedan od kriterija za akreditaciju Agencije, što je uvjet za korištenje europskih poljoprivrednih fondova. Uz središnji ured u Zagrebu, Agencija za plaćanja posluje putem 21-og regionalnog ureda u županijskim centrima, a imala je i 60 ispostava po... Zašto Agencija za plaćanja u poljoprivredi zatvara ispostave?

Agencija za plaćanje dobila akreditaciju

Sa strepnjom su poljoprivrednici dočekali dodjeljivenje akreditacije Agenciji za plaćanja u poljoprivredi, ribarstvu i ruralnom razvoju. Malo njih zna što to konkretno znači i kako će se to provoditi u praksi. Brojke govore da će iz fondova Europske unije u idućoj godini poljoprivrednici dobiti 800 milijuna kina, a kad se ispune svi uvjeti godišnje... Agencija za plaćanje dobila akreditaciju

Akreditacija Agenciji za plaćanja

Ministar poljoprivrede Tihomir Jakovina potpisat će odluku kojom se daje akreditacija Agenciji za plaćanja u poljoprivredi, ribarstvu i ruralnom razvoju. Nakon obrazloženja navedene odluke, ministar će istu uručiti ravnatelju Agencije Anti Pezi koji će pojasniti aktivnosti koje predstoje Agenciji u sljedećoj godini. Akreditacija Agencije za plaćanja... Akreditacija Agenciji za plaćanja

Požurite s predajom zahtjeva za izravna plaćanja!

Izravna plaćanja
14.06.2015.

Požurite s predajom zahtjeva za izravna plaćanja!

U ponedjeljak, 15. lipnja 2015. godine, ističe rok za predaju zahtjeva za izravna plaćanja, koje poljoprivrednici trebaju predati Agenciji za plaćanja, ribarstvu i ruralnom razvoju. Zahtjev se popunjava elektronički, pomoću internetske aplikacije AGRONET ili se dokumenti šalju poštom ili pak osobno donose u regionalne urede Agencije za plaćanja, u... Požurite s predajom zahtjeva za izravna plaćanja!

Kako ostvariti izravna plaćanja od 2015.?

U ovoj godini dolazi do velikih promjena u okviru Zajedničke poljoprivredne politike EU, posebno vezano za izravna plaćanja poljoprivrednicima. Sa ciljem informiranja poljoprivrednika o tome kako ostvariti izravna plaćanja od 2015. godine, ali i o mogućnostima korištenja sredstava iz Programa ruralnog razvoja, Agencija za plaćanja u poljoprivredi... Kako ostvariti izravna plaćanja od 2015.?

Stiglo preko 50.000 zahtjeva za izravna plaćanja!

Izravna plaćanja
22.04.2014.

Stiglo preko 50.000 zahtjeva za izravna plaćanja!

Nešto više od tri tjedna ostalo je do kraja roka za predaju zahtjeva za izravna plaćanja, koje poljoprivrednici trebaju podnijeti Agenciji za plaćanja do 15. svibnja svake godine. Zahtjev se popunjava elektronski, pomoću internetske aplikacije AGRONET, a podnosi se „papirnato“, osobno ili poštom u regionalne urede Agencije za plaćanja u 21... Stiglo preko 50.000 zahtjeva za izravna plaćanja!

Nemarom državne agencije općine ostaju bez novca iz IPARD-a?

Općine Magadenovac, Podravska Moslavina i Trnava ovih su dana odlučile uputiti otvoreno pismo premijeru Zoranu Milanoviću, predsjedniku RH Ivi Josipoviću i ministru poljoprivrede Tihomiru Jakovini, u kojem iskazuju ogorčenje postupcima Agencije za plaćanje u poljoprivredi, ribarstvu i ruralnom razvoju, za koju naglašavaju da je “mnogo puta do... Nemarom državne agencije općine ostaju bez novca iz IPARD-a?

Francusko-hrvatsko partnerstvo u sektoru poljoprivrede

Temeljem Ugovora o francusko-hrvatskom strateškom partnerstvu kojeg su 9. srpnja 2010. potpisali francuski i hrvatski premijeri, te na temeljima dugogodišnje suradnje Republike Hrvatske i Republike Francuske u sektoru poljoprivrede, prošlog je tjedna u Parizu potpisan Sporazum o suradnji između hrvatske Agencije za plaćanja u poljoprivredi, ribarstvu i... Francusko-hrvatsko partnerstvo u sektoru poljoprivrede

Agencija isplatila potpore za proizvedeno i isporučeno mlijeko

Potpora
02.02.2011.

Agencija isplatila potpore za proizvedeno i isporučeno mlijeko

Tijekom 28. i 31. siječnja 2011. godine Agencija za plaćanja u poljoprivredi, ribarstvu i ruralnom razvoju pripremila je ukupno 13.683 naloga temeljem kojih je izvršena isplata potpore za proizvedeno i isporučeno mlijeko za studeni 2010. godine u ukupnom iznosu od 32.189.246,93 kuna, te isplata naknade za interventni otkup sirovog mlijeka za mjesec... Agencija isplatila potpore za proizvedeno i isporučeno mlijeko

Apsurd u Agenciji za plaćanja u poljoprivredi

EU fondovi
29.11.2010.

Apsurd u Agenciji za plaćanja u poljoprivredi

Statistike Ministarstva poljoprivrede otkrivaju kako su hrvatski poljoprivrednici unatrag četiri godine iz europskih predpristupnih programa SAPARD-a i IPARD-a, uspjeli izvući 176 milijuna kuna, odnosno tek polovicu raspoloživa iznosa. Istovremeno, za rad Agencije za plaćanja u poljoprivredi, koja je od 1. siječnja ove godine, s 434 zaposlena, preuzela... Apsurd u Agenciji za plaćanja u poljoprivredi

Ostvarite prava na plaćanja za soju i repu!

Sezona jesenskih poslova na oranicama uglavnom je završila. No, poljoprivredni proizvođači moraju još obaviti i administrativne poslove nužne za ostvarivanje prava na plaćanja za neke poljoprivredne ratarske vrste. "Da podsjetimo, svi poljoprivredni proizvođači koji su podnijeli zahtjev za potporu za 2015. godinu i tijekom ove godine su proizvodili... Ostvarite prava na plaćanja za soju i repu!

Kako će se kontrolirati zahtjevi za izravna plaćanja?

Prezentacija
14.10.2015.

Kako će se kontrolirati zahtjevi za izravna plaćanja?

Agencija u poljoprivredi, ribarstvu i ruralnom razvoju u suradnji s Ministarstvom poljoprivrede i Hrvatskom gospodarskom komorom organizira prezentacije za poljoprivrednike, vezane za kontrolu zahtjeva za izravna plaćanja i mjere iz Programa ruralnog razvoja RH, koja se od ove godine isplaćuju u okviru izravnih plaćanja. Na prezentacijama će sudjelovati... Kako će se kontrolirati zahtjevi za izravna plaćanja?

Pojednostavljuju se pravila izravnih plaćanja!

Pojednostavljenje Zajedničke poljoprivredne politike najavljuje se već mjesecima, no nismo još čuli nijednu konkretnu mjeru kojom bi se to postiglo. Komisionar za poljoprivredu EU, Phil Hogan najavio je sljedeće poteze i korake kojima bi europski farmeri iskoristili sve beneficije pojednostavljene primjene pravila EU. Prve konkretne akcije prema... Pojednostavljuju se pravila izravnih plaćanja!

Upitan početak isplate izravnih plaćanja?!

Isplata poticaja
25.05.2015.

Upitan početak isplate izravnih plaćanja?!

Drugi dio isplate izravnih plaćanja bit će u lipnju, a mora biti završen najkasnije do kraja mjeseca. Do 30. lipnja na račune hrvatskih poljoprivrednika treba sjesti preostalih 1,5 milijardi kuna. Za sada je samo sigurno da prvih uplata neće biti prije 3. lipnja. To je naime datum do kojeg svi poljoprivrednici koji su pod ovrhom, moraju otvoriti... Upitan početak isplate izravnih plaćanja?!

Niste zadovoljni s gore prikazanim rezultatima? Pokušajte s Google pretragom!

Pretražite poljoprivredni portal Agroklub uz pomoć napredne tehnologije Google pretrage, a prema željenim ključnim riječima.

Poljoprivredni oglasnik - Agencija Za Plaćanja

Nema rezultata.