Zadnje aktivnosti

Zadnje aktivnosti korisnika mogu vidjeti samo registrirani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu vidjeti samo registirani korisnici.
Za potpune funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • Tomislav Panenić
  • 03.02.2016. 14:25

Potpora lokalnim kratkim lancima opskrbe!

Tomislav Panenić, ministar gospodarstva RH najavio je da će posebno poticati lokalne prerađivačke lance poljoprivrednih proizvoda odnosno tvrtke koje se bave preradom!

  • 826
  • 364
  • 0

Tomislav Panenić, ministar gospodarstva RH najavio je kako će usko surađivati s ministrom poljoprivrede Romićem te da će posebno poticati lokalne prerađivačke lance poljoprivrednih proizvoda, odnosno tvrtke koje se bave preradom poljoprivrednih proizvoda!

"U pregovorima koje je vodio MOST, poljoprivreda je postavljena kao jedan od prioriteta. S kolegom Romićem ću surađivati i ubuduće. Nama je ovdje jasno da velike tvrtke imaju svoje planove, a ono što nama ostaje je reforma vezana za poljoprivredno zemljište u vlasništvu RH. Model dugoročnog zakupa s naglaskom na poljoprivredna gospodarstva je samo početak.

Tamo gdje će Ministarstvo gospodarstva dati naglasak je to da primarni poljoprivredni proizvodi ne odlaze iz svoje županije dalje na preradu nego da osmislimo cijeli lanac prerade do krajnjeg proizvoda. Tvrtke koje će ovdje raditi i prerađivati i planirati preradu će imati moju punu potporu", izjavio je Tomislav Panenić, ministar gospodarstva.


Tagovi

Tomislav Panenić Ministar gospodarstva Poljoprivreda Prerada proizvoda


Autorica

Ivana Nađ

Više [+]

Ivana je urednica na Agroklub portalu. "Vaša uvjerenja ne čine vas boljom osobom. Djelovanje čini."


Partner

VTV d.o.o.

Trg dr. Franje Tuđmana 2, 32100 Vinkovci, Hrvatska
tel: +385 (0) 32 492 102, e-mail: opci.poslovi@vktv.tv web: http://vktv.tv/

Izdvojeni tekstovi

Izdvojen oglas

KLUB

U Gudovcu živo na proljetnom sajmu. Jedni kažu da je skupo, dok drugi troše bez pitanja. Jedni su sretni s ovim terminom dok neki trgovci smatraju da treba biti ranije, prije sjetve. Kako god, i u ovom formatu od četiri dana, posjetitelja n... Više [+]