Zadnje aktivnosti

Zadnje aktivnosti korisnika mogu vidjeti samo registrirani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu vidjeti samo registirani korisnici.
Za potpune funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • Podravka
  • 10.11.2015. 10:50

Podravka zaposlila 35 pripravnika

U Podravki će svoja prva radna iskustva stjecati 35 mladih, visoobrazovanih ljudi. Pripravnički staž trajat će 10 mjeseci, a najbolji će i dalje ostati njezini zaposlenici.

Foto: Podravka d.d.
  • 245
  • 64
  • 0

Koprivnička Podravka d.d. zaposlila je još 35 pripravnika nastavljajući tako započetu praksu zapošljavanja isključivo mladih, visokoobrazovanih ljudi.

"Ovdje ste zato da biste kompaniji dali dodatnu vrijednost, da zajedno osiguramo njezin dugoročni razvoj i rast. Za sve nas je to privilegij i Podravka već sutra neće biti ista, jer ste vi došli danas. Očekujemo od vas puno i neka vaša očekivanja budu još veća, a o vama ovisi hoćete li iskoristiti ovu priliku", poručio je predsjednik Uprave Zvonimir Mršić.

Podravka zaposlila pripravnike sa srednjom i visokom stručnom spremom

Nakon provedenog standardnog selekcijskog postupka, za 35 pripravnika započeo je strukturirani pripravnički program u trajanju od 10 mjeseci. Uz vodstvo svojih mentora, pripravnici će u specijalističkom dijelu programa kroz radne zadatke nadograditi svoja dosadašnja znanja te usvojiti nova.

U okviru Shape programa do sada je u Podravki zaposleno ukupno 95 pripravnika s visokom stručnom spremom. Osim njih, tvrtka je nedavno omogućila i program zapošljavanja za 37 pripravnika sa završenom srednjom školom.

Foto: Podravka d.d.


Tagovi

Podravka d.d. Koprivnica Pripravnici Praksa Vrijednost Privilegij Zvonimir Mršić Shape program


Autorica

Sandra Špoljar

Više [+]

Autorica i upravna pravnica Sandra Špoljar dolazi iz Koprivnice, gdje je na razne načine, tradicijom i obiteljski, vezana uz poljoprivredu. Godinama je radila kao novinarka u informativnom programu HTV-a te za Plodove zemlje i Agroglas.