Zadnje aktivnosti

Zadnje aktivnosti korisnika mogu vidjeti samo registrirani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu vidjeti samo registirani korisnici.
Za potpune funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • Belje
  • 19.11.2014. 09:00

Novi okus ABC sira proglašen šampionom!

Na sajmu sira za šampiona proglašen novi okus ABC svježeg krem sira - ABC sir s Baranjskim kulenom!

  • 304
  • 14
  • 0

Prošlog vikenda u Grubišnom Polju je održan tradicionalni 12. Gospodarski sajam - sajam sira u sklopu kojeg je organizirano ocjenjivanje sira i proizvoda od mlijeka. Stručnjaci Zavoda za mljekarstvo Agronomskog fakulteta u Zagrebu ocijenili su brojne uzorke mliječnih proizvoda od kravljeg i kozjeg mlijeka među kojima je za šampiona proglašen novi okus ABC svježeg krem sira - ABC sir s Baranjskim kulenom.

Novi okus ABC sira - Baranjski kulen!

Dobro poznati okus ABC svježeg krem sira koji se priprema od mlijeka s beljskih farmi, domaćeg vrhnja i malo morske soli, obogaćen je komadićima Baranjskog kulena, tradicionalne suhomesnate delicije vrhunske kvalitete.

ABC sir s Baranjskim kulenom predstavlja savršen odabir za sočne sendviče bogatog okusa i pripremu jela s daškom tradicije. Ovaj novi proizvod Belja na tržište je izašao prije nekoliko tjedana i već je osvojio šampionsku titulu na jedinom specijaliziranom sajmu sira u Hrvatskoj.


Tagovi

ABC sir Baranjski kulen Belje d.d. Agronomski fakultet Zagreb Novi okus Beljske farme Grubišno polje Gospodarski sajam Šampion

Izdvojeni tekstovi

Izdvojen oglas

KLUB

Predsjednik Zoran Milanović i ministrica poljoprivrede Marija Vučković na ovogodišnjem su Noćnjaku obišli izlagače i kušali njihove proizvode. Pogledajte više u našoj galeriji: https://www.agroklub.com/agrogalerija/nocnjak-2024-sadnja-masli... Više [+]