Zadnje aktivnosti

Zadnje aktivnosti korisnika mogu vidjeti samo registrirani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu vidjeti samo registirani korisnici.
Za potpune funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • Skladištenje hrane
  • 22.08.2016. 18:00

Njemačka potiče građane da čuvaju zalihe hrane!

Njemačka će svoje građane potaknuti da počnu skladištiti hranu, vodu i druge namirnice u slučaju katastrofe ili oružanog napada.

  • 6.234
  • 308
  • 0

Njemačka će svoje građane potaknuti da počnu skladištiti hranu, vodu i druge namirnice u slučaju katastrofe ili oružanog napada. Ovo je prvi put da se takve mjere razmatraju još od završetka Hladnog rata, javlja Deutche Welle.

Prijedlog je dio Vladinog plana za razvoj civilne obrane, kojim se predlaže da građani prikupe i čuvaju dovoljno hrane, odgovarajuće količine vode, izvora energije, novca i lijekova za 10 dana, što bi im omogućilo da dočekaju pomoć Vlade u slučaju iznenadnog događaja koji bi zaprijetio opstanku. Čitav program će biti objavljen u srijedu.

U Njemačkoj Vlada uznemirenost zbog nedavnog niza terorističkih napada i više od milijun izbjeglica primljenih prošle godine, i dok veći napad na Njemačku nije vjerojatan, takva mogućnost ne može se u potpunosti isključiti.

Zanimljiva će biti posljedica ovakvih planova njemačke Vlade jer će pretpostavljamo, potražnja za nekim proizvodima usred prijetnje naglo porasti pa ćemo vidjeti neke nove momente na tržištu poljoprivrednih proizvoda.


Povezana biljna vrsta

Kupina

Kupina

Sinonim: - | Engleski naziv: Blackberry | Latinski naziv: Rubus fructicosus L.

Kupina je biljka penjačica iz porodice ruža (Rosaceae) te naraste od 50-300 cm. Stabljika joj je, manje-više bodljikava zavisno od sorte te mjestimično odrvenjela. Bodlje služe za... Više [+]

Tagovi

Kupina Tržište Njemačka Potražnja Katastrofa Zalihe hrane Zalihe hrane


Autorica

Ivana Nađ

Više [+]

Ivana je urednica na Agroklub portalu. "Vaša uvjerenja ne čine vas boljom osobom. Djelovanje čini."