Zadnje aktivnosti

Zadnje aktivnosti korisnika mogu vidjeti samo registrirani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu vidjeti samo registirani korisnici.
Za potpune funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • Poljska u mom srcu
  • 07.08.2014. 11:50

Nikad ne reci nikad - Cebularz Lubelski

Izvornost i prepoznatljivost lokalnog proizvoda osnovna je težnja poslovanja obiteljske pekare Tadeusza Zubrzyckog.

  • 241
  • 22
  • 0

Izvornost i prepoznatljivost lokalnog proizvoda osnovna je težnja poslovanja obiteljske pekare Tadeusza Zubrzyckog. Vodeći se logikom kako na tržištu opstaju samo oni čija je kvaliteta na najvišoj razini, a tradicija ključ posla i ono što ih odvaja od strane konkurencije, odlučili su zajedno sa još 24 pekare iz regije zaštititi svoj proizvod koji se zove Cebularz (čita se cbulaš) Lubelski.

Od sveučilišta do pekare

Radi se o pecivu specifične proizvodnje hrskavog tijesta, kojemu se dodaje smjesa pripremljena od crvenog luka, maka, soli i ulja uljane repice. Postupak zaštite i registracije proizvoda u suradnji s Ministarstvom poljoprivrede vodila je supruga vlasnika pekare, Mariola Zubrzycki, inače sveučilišna profesorica koja je svoju karijeru doktora marketinga zamijenila obiteljskim poslom.

S obzirom na iskustvo i životne ciljeve, istaknula je kako je na svojoj koži naučila što znači poslovica iz naslova – Nikad ne reci nikad. Upravo ta kombinacija spajanja dvije strasti u jednu, u ovom slučaju rezultirala je dodanom vrijednosti za njihov proizvod.


Fotoprilog


Tagovi

Izvornost Prepoznatljivost Lokalni proizvod Obiteljska pekara Tadeus Zubrzycki Cebularz Lubelski Sveučilište Pekara Hrskavo tijesto Mak Ulje uljane repice Dodana vrijednost Marketing Mariola Zubrzycki


Autor

Vedran Stapić

Više [+]

Jedan od osnivača Agrokluba. Bavi se organizacijom, razvojem novih proizvoda i rješenja, a s vremena na vrijeme, u trenucima inspiracije nešto i napiše :)

Izdvojeni tekstovi

Izdvojen oglas

KLUB

Zabranjuju izraze šunka i kobasica za proizvode od biljnih proteina

Francuska je izdala zabranu korištenje izraza kao što su šunka, kobasica, odrezak i sl., za proizvode od biljnih proteina. Vlada time želi regulirati alternative mesu, a...

Više [+]