Zadnje aktivnosti

Zadnje aktivnosti korisnika mogu vidjeti samo registrirani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu vidjeti samo registirani korisnici.
Za potpune funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • Proizvodi sela
  • 24.02.2017. 07:30

Milijunta litra mlijeka na mljekomatu zadruge

Mljekarsko-stočarska zadruga "Proizvodi sela" proslavila dvije godine rada, slavlju je nazočio i ministar poljoprivrede!

  • 5.771
  • 742
  • 0

Povodom druge godine rada, Mljekarsko-stočarska zadruga "Proizvodi sela" u Zaprešiću JE prigodno darivala kupca milijunte litre mlijeka na mljekomatu zadruge.

Darivanju sretnog kupca su uz upravitelja zadruge Darka Pavičevića, nazočili i župan Zagrebačke županije Stjepan Kožić i Gradonačelnik Grada Zaprešića Željko Turk. Svi su se složili kako brojke postignute u dvije godine rada pokazuju kako je ovdje riječ o itekako uspješnom projektu.

Otvorena i nova sirana

U sklopu slavlja druge godišnjice zadruge svečano je otvorena i nova sirana Vlade Jurkasa u Šenkovcu, uz nazočnost ministra poljoprivrede Tomislava Tolušića. Bila je to prilika i za prezentaciju dvogodišnjeg rada Zadruge na polju proizvodnje i prodaje svježeg mlijeka i mliječnih proizvoda, kao i ostalih proizvoda sela u gradovima i općinama Zagrebačke i Krapinsko-zagorske županije te Gradu Zagrebu.

Nakon otvaranja sirane je predstavljen i inovativni uređaj za prodaju mlijeka, jogurta, domaćih sokova, ulja i vina - PUNISAM, kojeg zadrugari vide kao sjajan nastavak priče s mljekomatima i jednostavan način daljnjeg plasiranja svojih proizvoda.


Tagovi

Proizvodi sela Zadruga Tomislav Tolušić


Autorica

Ivana Nađ

Više [+]

Ivana je urednica na Agroklub portalu. "Vaša uvjerenja ne čine vas boljom osobom. Djelovanje čini."