Zadnje aktivnosti

Zadnje aktivnosti korisnika mogu vidjeti samo registrirani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu vidjeti samo registirani korisnici.
Za potpune funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • AgroFructus
  • 31.01.2016. 10:30

AgroFructus razvija poslovanje u Makedoniji

U sastavu AgroFructus Grupe od sada su još tri makedonske tvrtke koje godišnje otkupe 20 tisuća tona voća i povrća.

Foto: AgroFructus d.o.o.
  • 496
  • 101
  • 0

AgroFructus Grupa iz Donjeg Miholjca, akvizirala je tri velika otkupljivača svježeg voća i povrća u Republici Makedoniji, čime dodatno ojačava poziciju lidera u regiji.

Riječ je o tvrtkama VANT dooel i VBA-FUTURE dooel iz Strumice i Euro-Agriji iz Novog Sela, koje godišnje otkupljuju oko 20 tisuća tona svježeg voća i povrća, tržišne vrijednosti veće od 50 milijuna kuna.

Više ćemo otkupljivati i biti prisutni na novim tržištima

AgroFructus Grupa vlasnik je najvećeg i najmodernijeg otkupno-distributivnog centra za svježe voće i povrće na području Makedonije.

"Ovom akvizicijom ojačat ćemo svoju poziciju na nabavnom tržištu, dodatno popuniti kapacitete te proširiti sirovinsku bazu. Očekivani efekt je povećanje volumena, a isto tako i širenje na nova tržišta", rekao je predsjednik Uprave AgroFructusa, Denis Matijević.

Plan za buduće razdoblje je nastavak aktivnosti usmjerenim na daljnju koncentraciju poslova sa svježim i konzerviranim voćem i povrćem kroz organski rast, nove akvizicije i green field investicije.

Foto: AgroFructus d.o.o.


Tagovi

AgroFructus Grupa Makedonija VANT dooel VBA-FUTURE dooel Euro-Agrija Akvizicija Denis Matijević


Autorica

Sandra Špoljar

Više [+]

Autorica i upravna pravnica Sandra Špoljar dolazi iz Koprivnice, gdje je na razne načine, tradicijom i obiteljski, vezana uz poljoprivredu. Godinama je radila kao novinarka u informativnom programu HTV-a te za Plodove zemlje i Agroglas.