Zadnje aktivnosti

Zadnje aktivnosti korisnika mogu vidjeti samo registrirani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu vidjeti samo registirani korisnici.
Za potpune funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • Belje
  • 18.05.2015. 18:00

ABC sir šampion kvalitete u Novom Sadu!

Titulom šampiona i zlatnim medaljama na Novosadskom sajmu ABC sir potvrdio je svoj status najcjenjenijeg sirnog namaza u Hrvatskoj i regiji, kojeg vole sve generacije potrošača.

  • 330
  • 33
  • 0

Kao pobjednik u kategoriji mliječnih i sirnih namaza, Belje je nagrađeno posebnom poveljom za vrhunsku kvalitetu cjelokupnog asortimana ABC svježih krem sireva.

Na ovogodišnjem ocjenjivanju kvalitete, u okviru 82. Međunarodnog poljoprivrednog sajma u Novom Sadu, ABC sir s kulenom osvojio je šampionsku titulu u kategoriji mliječnih i sirnih namaza, a ABC sir i ABC sir s hrenom nagrađeni su velikim zlatnim medaljama. Kao pobjednik kategorije, Belje je nagrađen i posebnom poveljom za vrhunsku kvalitetu svog programa ABC svježih krem sireva.

Titulom šampiona i zlatnim medaljama na Novosadskom sajmu, ABC sir potvrdio je svoj status najcjenjenijeg sirnog namaza u Hrvatskoj i regiji, kojeg vole sve generacije potrošača.

ABC svježi krem sir u svom sastavu ima samo mlijeko, vrhnje i malo morske soli bez dodataka konzervansa. Jedinstvenost njegova okusa izvire iz kvalitete sastojaka, a stalnost kvalitete osigurava se proizvodnjom mlijeka s vlastitih farmi na kojima više od 4.000 krava svakodnevno daje mlijeko ekstra kvalitete.

U bogatom asortimanu ABC sireva svi okusi su obogaćeni pravim sastojcima - komadićima šunke, rezanim vlascem, usitnjenim maslinama i kiselim krastavcima, finom kombinacijom povrća, svježim hrenom i komadićima kulena.

Među brojnim međunarodnim nagradama i priznanjima posebno su važne ovogodišnje medalje s Novosadskog sajma, s obzirom da je riječ o najvećem regionalnom sajmu i ocjenjivanju kvalitete prehrambenih proizvoda.


Tagovi

ABC sir Šampion novosadskog sajma Belje d.d. Prehrambena industrija Zlatna medalja Sir s kulenom Beljski sir Bez konzervansa Ocjenjivanje kvalitete

Izdvojeni tekstovi

Izdvojen oglas

KLUB

No farmer no food, no food no future!