Zadnje aktivnosti

Zadnje aktivnosti korisnika mogu vidjeti samo registrirani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu vidjeti samo registirani korisnici.
Za potpune funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • IPARD
  • 12.08.2015. 13:45

1,3 milijuna kuna za ulaganje u sektor mesa

Obrtničko klaoničko-mesarsko-trgovačkoj radnji Karalić Cerna isplaćeno je milijun i 300 tisuća kuna za ulaganje u dogradnju, rekonstrukciju i opremanje klaonice za papkare.

Foto: depositphotos.com, asanaya
  • 369
  • 23
  • 0

Agencija za plaćanja u poljoprivredi, ribarstvu i ruralnom razvoju obavila je novu isplatu na osnovi odobrenih sredstava iz IPARD programa, za završeno ulaganje u sklopu mjere 103 Ulaganja u preradu i trženje poljoprivrednih i ribljih proizvoda u svrhu restrukturiranja tih aktivnosti i dostizanja standarda Zajednice.

Korisniku Obrtničko klaoničko-mesarsko-trgovačka radnja Karalić Cerna vlasnika Darka Karalića iz Vukovarsko-srijemske županije isplaćeno je milijun i 300 tisuća kuna za ulaganje u dogradnju, rekonstrukciju i opremanje klaonice za papkare. IPARD bespovratna sredstva iskorištena su za daljnju modernizaciju tvrtke te povećanje konkurentnosti na tržištu.

Foto: depositphotos.com, asanaya


Tagovi

IPARD Darko Karalić Meso Prerada Trženje Restrukturiranje Klaonica Mesarska radnja Papkari Konkurentnost


Autorica

Ivana Nađ

Više [+]

Ivana je urednica na Agroklub portalu. "Vaša uvjerenja ne čine vas boljom osobom. Djelovanje čini."

Izdvojeni tekstovi

Izdvojen oglas

KLUB

Poštovani, nekaj mi je napalo ružmarin koji stoji na lođi cijelo vrijeme (već drugu godinu), nisam sigurna dal su uši ili pepelnica od previše zalijevanja? Na svaki način trebam riješiti taj problem pa sam planirala obrezati sve do korijena... Više [+]