Zadnje aktivnosti

Zadnje aktivnosti korisnika mogu vidjeti samo registrirani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu vidjeti samo registirani korisnici.
Za potpune funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • Gnojidba
  • 29.04.2015. 18:00

Uravnotežena ishrana usjeva kratkog ciklusa

Agromaster pruža uravnoteženu ishranu za usjeve s kratkim ciklusom i spriječava salinitet tla s niskom razinom klorida i natrija.

Foto: depositphotos, michaeljung
  • 694
  • 31
  • 0

Ime je možda novo, no svjetski portfelj proizvoda tvrtke Everris International jamči dugogodišnju tradiciju. Profesionalna gnojiva ranije poznata pod imenom tvrtke Scotts Professional pravi su prikaz učinkovitosti i napredne preciznosti. Everris, kao poslovna jedinica globalne tvrtke za proizvodnju gnojiva i specijaliziranih proizvoda i kemikalija, ICL, nastavlja s isporukom snažnih i pouzdanih proizvoda poput Osmocotea, Solinure, Agrolution, Petersa, Agroleaf Power i drugih.

ICL Specialty Fertilizers, poslovna jedinica ICL-a, fokusira se na tržište specijalnih gnojiva koje ima širok spektar:

  • kontrolirano otpuštajuća gnojiva
  • vodotopiva mono gnojiva
  • čista, vodotopiva NPK gnojiva, sa ili bez mikrohanjivih tvari
  • tekuće formulacije
  • folijarna gnojiva

Kontrolirano otpuštajuće gnojivo

U poljoprivrednom uzgoju je vrlo bitno da gnojiva cijelo vrijeme pouzdano funkcioniraju, a kao jedno od riješenja koje stiže iz tvrtke Everris je Agromaster gnojivo koje sadrži E-max tehnologiju uree od smolinog omotača s posebno odabranom konvencionalnom granulom. Ova snažna kombinacija pruža kontrolu dušika i visokokvalitetnu učinkovitost u jednom uniformiranom proizvodu.

Everris Vam donosi tehnološki najnaprednija gnojiva, programe ishrane, sjemenje za travnjake, supstrate i zaštitu biljaka dostupnu danas te radi na onima u budućnosti.

E-max jezgra je visokoformulirana urea omotana korištenjem Everrisove tehnologije omotača od smole. Ključan čimbenik iza tog proizvoda je njegovo regulirano otpuštanje dušika (hrani biljku 2 do 3 mjeseca). Dušik se otpušta dovoljno brzo da podržava ubrzani rast biljke, no dovoljno sporo da izbjegava viške koji uzrokuju ispiranje i ukupan gubitak. U prilogu ispod članka naći ćete kratki video koji objašnjava E-max tehnologiju.

Agromaster gnojivo dolazi u 2 formulacije:

U ovo doba godine, Agromaster se može primjenjivati u red za povrće, voćnjake i vinograde, a važno je za napomenuti kako se gnojivo ne smije staviti izravno ispod korijena prilikom sadnje, već barem na 5-10 cm udaljenosti od korijena biljke.

Za više informacija o pojedinoj formulaciji kliknite na naziv gnojiva koji će vas odvesti na oglas sa opisom proizvoda, navednim prednostima, karakteristikama te opisom načina primjene!

Za više detalja o proizvodima obratite se stručnjacima i distributerima tvrtke Everris na jedan od niže navedenih kontakata!

Foto: depositphotos, michaeljung


Tagovi

Everris International Agromaster Kontrolirano otpuštajuće gnojivo Kontrola ishrane biljke E-max tehnologija Urea Kontrola dušika Gnojidba biljaka Formulacija gnojiva Agromaster High P Agromaster High K


Partner

Izdvojeni tekstovi

Izdvojen oglas

KLUB

Fruška gora se uveliko budi. Među skrivenim lepotama je i jezerce u Rivičkom potoku. Ljubičasti cvet je lekoviti plućnjak (Pulmonaria) od kojeg se prave čajevi protiv kašlja. Da li ste znali za ovo jezerce? Foto: Zoran Grco Grčić