Zadnje aktivnosti

Zadnje aktivnosti korisnika mogu vidjeti samo registrirani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu vidjeti samo registirani korisnici.
Za potpune funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • Ivan Veselić
  • 21.01.2016. 17:30

Proizvodi OPG-a Veselić u dm trgovinama!

Tri proizvoda najboljeg mladog hrvatskog poljoprivrednika u 2015. godini od sada i na policama svih dm trgovina.

  • 1.853
  • 272
  • 0

Proizvodi najboljeg mladog hrvatskog poljoprivrednika u 2015. godini, Ivana Veselića od sada su dostupni i u dm trgovinama. Zahvaljujući spomenutoj tituli, pekmez od šljiva, ajvar te namaz od tikve i jabuka OPG-a Veselić, mogu se kupiti u 60 hrvatskih gradova u kojima dm posluje.

"Širenjem ponude proizvoda iz ekološke proizvodnje nastojimo pomoći kupcima da vode zdraviji i kvalitetniji život. Drago nam je što će dm, zahvaljujući suradnji s Ivanom i njegovom obitelji, još većem broju građana približiti ekološku proizvodnju i kvalitetne proizvode malih, hrvatskih proizvođača", ističe Tanja Hrvojević, menadžerica za asortiman osviještene prehrane u dm-u.

Ivan Veselić - primjer mladog i vrijednog farmera!

Dm-u cilj što više zdravih prehrambenih proizvoda u ponudi

Pekmezi OPG Veselić u dm-u

Najbolji mladi hrvatski poljoprivrednik, Ivan Veselić, ima 24 godine i dolazi iz Novog Sela Palanječkog nedaleko od Siska, gdje se s obitelji bavi ekološkim uzgojem 40-ak vrsta voća i povrća od kojega proizvode pekmeze, ajvare, namaze, nektare i sokove.

"Posao smo pokrenuli imajući na umu očuvanje ravnoteže u prirodi. Proizvodima vrhunske kvalitete, koji osvajaju povjerenje potrošača i šire svijest o ekološkoj proizvodnji, želimo i druge potaknuti na razmišljanje o promjeni načina života kako bi doprinijeli očuvanju vlastitoga zdravlja, kao i zdravlja prirode", rekao je Ivan Veselić, nositelj OPG-a Veselić.

Razvijena je i vlastita marka dmBio

Podrškom natjecanju za najboljeg mladog hrvatskog poljoprivrednika, dm nastavlja s ulaganjem u razvoj ponude proizvoda iz ekološke proizvodnje. U 2014. je na natječaju "jer najbolje dolazi iz prirode!" odabrao devet hrvatskih poljoprivrednika čiji su ekološki proizvodi također uključeni u njihov asortiman. U travnju 2015. godine, dm je razvio i marku dmBio, prvu vlastitu u kategoriji proizvoda od namirnica iz ekološkoga uzgoja.


Tagovi

Ivan Veselić Pekmez od šljiva Ajvar Namaz od tikve i jabuka Ekološka proizvodnja Novo Selo Palanječko Najbolji mladi poljoprivrednik


Autorica

Sandra Špoljar

Više [+]

Autorica i upravna pravnica Sandra Špoljar dolazi iz Koprivnice, gdje je na razne načine, tradicijom i obiteljski, vezana uz poljoprivredu. Godinama je radila kao novinarka u informativnom programu HTV-a te za Plodove zemlje i Agroglas.

Izdvojeni tekstovi

Izdvojen oglas

KLUB

Je, odužila se i ta prijestupna veljača, ali Ministarstvo pretjeruje :/