Zadnje aktivnosti

Zadnje aktivnosti korisnika mogu vidjeti samo registrirani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu vidjeti samo registirani korisnici.
Za potpune funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • Ecoland
  • 29.07.2015. 16:05

Povećajte korijen i smanjite toplotni šok biljke!

Biljke sa povećanim volumenom finih korjenčića dobivaju veću količinu hranjiva i automatski snižavaju potrošnju vode do tih količina koliko im je neophodno za hlađenje listova.

  • 2.010
  • 94
  • 0

Za vrijeme trenutačnih sušnih i vrućih razdoblja biljke trpe i urodi su sve manji. Kako bi usjevi bili dobri, unatoč višim proljetnim i ljetnim temperaturama ili šokom izazvanim povremenim padom temperatura, potrebne su samo blage promjene.

Samo jednim tretmanom Bio-algeen S-92 biljka povećava količinu korjenčića za cca. 30%. Svaka biljka koja dolazi u kontakt sa ovim proizvodom reagira trenutno, prosljeđujući energiju u razvoj korijena.

Utrošak vode i do 50% manji

Bio-algeen S 92

Više vode traže i biljke sa povećanim korijenom. Korištenje Bio-algeen S-92 u južnim zemljama, u kulturama riže, pamuka, krumpira, vinove loze i duhana pokazalo je da su tretirane biljke potrošile 50% manje vode u odnosu na netretirane, unatoč suši i vrućini. Razlog tome je činjenica da biljke s normalnim horizontalnim korijenom pokušavaju upiti što više vode te su već i kod lagano povišenih utjecaja sunca u stresu i gladne. Upijanjem vode i povećanim protokom vode, nastoje akumulirati hranjive sastojke i utažiti glad. U protivnom njihov rast prestaje.

Ponovno uspostavljanje prirodne ravnoteže

Biljke sa povećanim volumenom finih korjenčića dobivaju veću količinu hranjiva i automatski snižavaju potrošnju vode do tih količina koliko im je neophodno za hlađenje listova. Osim toga, biološke aktivnosti u tlu povećavaju istovremeno intenzitet i količine, tako se iscrpljeno tlo oživljava, erozija i štetna mikro-biološka svojstva neutraliziraju i uspostavlja prirodna ravnoteža.

Kako biste povećali volumen korijena i smanjili stres uvjetovan temperaturama i sušom tretirajte svoje biljke sa Bio-algeen S-92 prema uputama.

Za dodatne informacije o ovom proizvodu obratite se u tvrtku Ecoland na jedan od niže navedenih kontakata.


Tagovi

Ecoland Bio Algeen S 92 Povećanje mase korijena Toplotni šok Utrošak vode Povećanje uroda Usjev Biološka aktivnost

Izdvojeni tekstovi

Izdvojen oglas

KLUB

"Voda za mir", tema je ovogodišnjeg Svjetskog dana voda koji se obilježava 22. ožujka. Čak 2,2 milijarde ljudi živi bez pristupa zdravstveno ispravnoj vodi, a temeljni fokus obilježavanja ovoga dana je postizanje jednog od ciljeva održivog... Više [+]