Zadnje aktivnosti

Zadnje aktivnosti korisnika mogu vidjeti samo registrirani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu vidjeti samo registirani korisnici.
Za potpune funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

Pjenušci iz mora

Oglas je istekao!

Pogledajte slične oglase iz kategorije: Vina, likeri i rakije.

Kontakt - Vladislav Zelenika

pogledaj sve oglase korisnika

Cijena: na upit

Opis

NADA IZ MORA

Karakteristike

U svakoj kapljici „Nade iz mora“ osjetit ćete ljubav prema prirodi i ljudima. Ta ljubav dolazi od nježnog dodira tla i majčinske brige za svaki grozd dok u potpunosti ne sazrije i pretvori se u prepoznatljivu aromu koja karakterizira ovaj jedinstveni pjenušac. Jednom kada piće sazrije da vam može u očima izazvati blještavi sjaj, ugrijati srce i donijeti čaroliju radosti u dušu, tada trasportiramo ovaj pjenušac 800 kilometara, do obale Jadranskog mora.

Kada dođemo do obale koju bi i Neptun sam koristio, svaku bocu stavljamo u posebno dizajniran kavez. Ti kavezi se, zatim, spuštaju na 25 metara dubine kako bi ih Neptun čuvao naredne 3 godine. S druge strane, mi, ljudska bića, tijekom ovog se razdoblja brinemo za besprijekornu izvedbu cijelog procesa kako bi opravdali visoku poslovnu etiku i reputaciju naše tvrtke. U tu svrhu, naši posebno obučeni ronioci kontroliraju svaku bocu kako bi osigurai obećanu kvalitetu.

Krajnji cilj svih naših napora jest da kupac koji kuša „Nadu iz mora“ prepozna da se cijela skupina stručnjaka posebno brine za njega i njegov potpuni užitak. Posebno smo zahvalni i samom Neptunu koji cijelim srcem podupire naše napore.

„Nada iz mora“ sadrži 10.8vol %. Čuva se u posebno osmišljenim bocama od 0,75l koje su posebno ukrašene djelovanjem mora i morskih bića. Ta su morska bića prihvatila naše boce kao svoj vlastiti dom jer uživaju u miru ih okružuje tijekom 3 godine.

BLAGO IZ MORA

Pjenušac vrhunske kvalitete, jedinstven jer 2 godine dozrijeva ispod mora na 22 metra dubine gdje su struje i temperature cijele godine ujednačene. Pjenušac je obložen ručno rađenom amforom od terakote. Isporuka proizvoda uključuje i ručno izrađeni stalak od kovanog željeza kao i drvenu kutiju sa numeracijom pjenušca.

Proizvodnja ovog jedinstvenog proizvoda je limitirana.

Suhi BRUT, alkohol 12%, klasična metoda vrenja u boci, pakiranje 0,75L.

Info

Kategorija: Vina, likeri i rakije
Vrsta oglasa: Ponuda
Cijena: na upit
Država: Hrvatska
Županija: Zagrebačka
Datum objave oglasa: 28.01.2017.
Pregleda: 240
Šifra oglasa: 31121

Klikni i besplatno predaj do 5 oglasa u Agroklub poljoprivredni oglasnik! Predaj oglas