Zadnje aktivnosti

Zadnje aktivnosti korisnika mogu vidjeti samo registrirani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu vidjeti samo registirani korisnici.
Za potpune funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

Paulovnija - jednogodišnji korijen

Oglas je istekao!

Pogledajte slične oglase iz kategorije: Sadni materijal.

Kontakt - Mirtalis d.o.o. -------

pogledaj sve oglase korisnika

Cijena: na upit

Opis

Jednogodišnji korijeni paulovnije su predviđeni za sadnju na manjim površinama gdje se neće koristiti sustav navodnjavanja ispod folija. Na primjer okućnice, ukrasni vrtovi, male plantaže, drvo za ogrijev...

Zbog svoje snage jednogodišnji korijen daje nevjerojatne rezultate u rastu. To je najbolji način da u najkraćem vremenu postignete hlad, ukrasni drvored ili svoju "šumu za ogrijev".

Naše sadnice paulovnije su hibridi vrsta tomentosa i fortunei i potječu iz sjeveroistočnog dijela Kine koje ima temperature identične našima (uobičajeno od -20 do 40`C). Bez problema može podnijeti i nekoliko dana nižih temperatura (-25`C). Ovaj hibrid je napravljen za potrebe plantažnog uzgoja za drvo (kao sirovinu) i preuzeo je od tomentose i fortunei najbolje karakteristike. Izrazito brzi rast s konstantnim promjerom debla gotovo cijelom visinom. Ima srednje široku krošnju koja omogućuje sadnju na malim razmacima.

Važna karakteristika naseg hibrida je da se ne razmnožava samostalno u prirodi. Naša klima se od klime autohtonog područja iz kojeg potječe jedino razlikuje u padalinama od lipnja do kolovoza. Iz tog razloga predlažemo osiguravanje dovoljne količine vode sustavom navodnjavanja kap na kap ispod folije.

Info

Kategorija: Sadni materijal
Vrsta oglasa: Ponuda
Cijena: na upit
Država: Hrvatska
Županija: Grad Zagreb
Datum objave oglasa: 30.09.2015.
Pregleda: 1605
Šifra oglasa: 22848

Klikni i besplatno predaj do 5 oglasa u Agroklub poljoprivredni oglasnik! Predaj oglas