Zadnje aktivnosti

Zadnje aktivnosti korisnika mogu vidjeti samo registrirani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu vidjeti samo registirani korisnici.
Za potpune funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

Nošene prskalice 200 3R- 600 3R

Se-kra d.o.o.

Kontakt - Se-kra d.o.o.

Se-kra d.o.o.
Neretvanska 20, 10361 Sesvetski Kraljevec
tel: +385 1 2047 888
tel: +385 1 2047 999

pogledaj sve oglase partnera

Cijena: na upit

Opis

Ova grupa modela je također tehnički prilagođena europskim tehničkim standardima što se očituje kroz tri rezervoara. Uz glavni tu su i dva dodatna rezervoara: za ispiranje glavnog i za pranje ruku.

Model TP 600 3R dolazi sa MRX opcijom koja označava nivelirajuće grane za prskanje, tj. grane prate konfiguraciju tla i time se postiže ravnomjeran učinak prskanja. MRX ujedno označava i jednostavan sustav za podizadnje i spuštanje grana. Regulator protoka može ti sa ručnim otvaranjem ventila, međutim većinom se klijenti odlučuju za regulator sa elektrootvaranjem glavnog ventila. Grane za prskanje su radnog zahvata 12 metara, ali mogu biti i 15 m iako je takva kombinacija dosta rijetka.

Jedan od najvažnijih segmenata na ovim prskalicama je regulator protoka. Za ove prskalice moguće su razne kombinacije regulatora, ovisno o želji i potrebama klijenata. Najjednostavnija verzija regulatora je sa potpuno ručnim otvaranjem svih ventila (sekcija na granama). Tehnički naprednija opcija je regulator sa elektrootvaranjem glavnog ventila (otvara se iz kabine traktora sa elektronskom sklopkom).

Najbolja i najnaprednija opcija jest regulator sa elektrootvaranjem svih ventila što uključuje računalno upravljanje procesom prskanja čime se kontrola pritiska i potrošnje prepušta računalu i time se dobivaju najveće uštede i najveća razina kvalitete prskanja. U ovu grupu spadaju modeli TP 200, TP 300, TP 400 i TP 500, a grane na tim modelima mogu biti radnog zahvata 6, 8 i 10 metara. Regulator protoka na ovim modelima je sa ručnim otvaranjem ventila. Moguće je montirati i ostale verzije regulatora, međutim nisu potrebni na ovim modelima i u krajnjoj liniji nisu isplativi.

Info

Kategorija: Atomizeri i prskalice
Vrsta oglasa: Ponuda
Cijena: na upit
Država: Hrvatska
Županija: Zagrebačka
Datum objave oglasa: 22.07.2014.
Pregleda: 3071
Šifra oglasa: 17390

Klikni i besplatno predaj do 5 oglasa u Agroklub poljoprivredni oglasnik! Predaj oglas