Zadnje aktivnosti

Zadnje aktivnosti korisnika mogu vidjeti samo registrirani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu vidjeti samo registirani korisnici.
Za potpune funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

KETOZA

Oglas je istekao!

Pogledajte slične oglase iz kategorije: Stočna hrana.

Cijena: na upit

Opis

Novi pristup problemu ketoze u mliječnih krava

Dobro je poznato da metabolički poremećaji kod mliječnih krava, a među njima ketoza i acidoza predstavljaju značajan problem u proizvodnji mlijeka.

ReproMix, prekursor glukoze za mliječne krave, ovce i koze je prirodan, ekološki odabir za redukciju ketoze, za smanjenje reproduktivnih problema i za povećanje mliječnosti.

ReproMix je dijetetska nadopuna obroka za mliječne krave - mješavina sastojaka koji dokazano djeluju u stvaranju glukoze.

Glavni ciljevi korištenja ReproMixa su kontrola i prevencija ketoze (kliničke i subkliničke), kontrola i prevencija reproduktivnih problema u mliječnih krava, povećanje proizvodnje mlijeka.

ReproMix sadrži: glicerol (farmaceutska kvaliteta) (E422);.kalcijev propionat (E282).;1,2 propanodiol (monopropilen glikol) (E490);niacin; kobalt sulfat (Co kao prekursor vitamina B12); Colloidal silica (E551b): Sepiolit (E562); Kalcijev karbonat (E170); biljni nosač.

Uporabom ReproMixa postižemo: Povećanu razinu glukoze u krvi, smanjeno stvaranje ketonskih komponenti, smanjenu pojavnost subkliničke acidoze, poboljšanu plodnost i stopu fertiliteta, povećanu proizvodnju mlijeka.

Preporučamo 300 grama ReproMixa po kravi dnevno - 3 tjedna prije i 3 tjedna nakon teljenja.

Animal Nutrition Development Group je tvrtka osnovana u Madridu 2004. godine. AND Group je joint venture tvrtka španjolskih proizvođača hrane za životinje i za nutricionizam domaćih životinja koja ulaže svoje resurse i znanje u razvoj i stvaranje vrhunskih proizvoda za hranidbu, koji poboljšavaju proizvodnost i čuvaju zdravstveno stanje domaćih životinja, a time povećavaju rentabilnost stočarstva. Ekstremna kvaliteta ANDG proizvoda, pravilna poslovna filozofija i najviša tehnička znanja su ključ uspjeha.

Info

Kategorija: Stočna hrana
Vrsta oglasa: Ponuda
Cijena: na upit
Država: Hrvatska
Županija: Grad Zagreb
Datum objave oglasa: 29.01.2015.
Pregleda: 622
Šifra oglasa: 19013

Klikni i besplatno predaj do 5 oglasa u Agroklub poljoprivredni oglasnik! Predaj oglas