Zadnje aktivnosti

Zadnje aktivnosti korisnika mogu vidjeti samo registrirani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu vidjeti samo registirani korisnici.
Za potpune funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

Fendt 900 Vario

Oglas je neaktivan!

Ovaj oglas više nije aktivan, pogledajte slične oglase iz kategorije: Traktori.

Inter-Agrar Srb d.o.o

Kontakt - Inter-Agrar Srb d.o.o

pogledaj sve oglase partnera

Cijena: na upit

Opis

Fendt 900 Vario - najjači standardni traktor!

Fendt usavršena paleta traktora serije 900 Vario predstavlja najjaču seriju na tržištu. Sa maksimalnom snagom od 390 KS nudi na raspolaganju jaku vučnu silu i snagu koju pametno prenese u surovu efikasnost.
VIŠE sa MANJE je naš cilj!

Fendt 924 Vario

183kW

249KS

Fendt 927 Vario

194kW

264KS

Fendt 930 Vario

217kkW

295KS

Fendt 933 Vario

238kW

324KS

Fendt 936 Vario

261kW

356KS

Fendtt 939 Vario

276kW

376KS

*Nominalna snaga (EG 97/68)

Inovacije postanu dragocene tek kada savršeni sastavni delovi donesu osetnu korist, i upravo tome je namenjen FendtEfficientTecnology. Cilj je: VIŠE sa MANJE - sa manjom potrošnjom imputa, kao što su vreme, gorivo ili obrtna sredstva, dostići VIŠE. Uverite se kako Vam FendtEfficientTechnology obezbeđuje odlučujuću unosnu i ekonomičnu prednost. Naime, efikasnost je naša snaga koja nas pokreće - za Vaš dugoročni uspeh.
Više udobnosti

• 3,5 m3 raja za vozača, s panoramskim pogledom,
• Sve funkcije na jednoj komandnoj tabli,
• Dnevno do 1.920 pokreta ruku manje,
• Sa VarioGuide obrađeno i do 1.250 hektara više,

Veća efikasnost

• Dnevno prevoženo do 37 tona više,
• 60 km/h za 16 % veću efikasnost u prevozu,

Veća ekonomičnost

• Pomoću SCR-a ušteda goriva i do 17.500 l,
• Sa Fendt automatikom efikasnosti do jednostavne uštede,
• Automatski do granica sa automatskim poravnanjem graničnih vrednosti,

Više svestranosti

• 22 priključna mesta za velik izbor mogućnosti,
• Mogućnost korišćenja 365 dana u godini,
• Uređaj za menjanje smera kretanja za izvođenje brojnih radova, kako napred tako i unazad.

Više bezbednosti

• Sedam tačaka za udobnost i bezbednost u vožnji,
• Bezbedna vožnja kako na polju i na putu.

Više za životnu sredinu

• 95 odsto smanjenje NOX,
• 95 odsto smanjenje mase,
• smanjenje CO2 zbog umanjenja potrošnje goriva,
• Manje habanja pogonskih delova.

Efikasnost: recept za rad sa uštedom

Kada govorimo o efikasnosti, ne pravimo kompromise! Naš cilj je stvoriti ime koje će s obzirom na obrađenu površinu i pređeni put ukazivati na ekonomičnost. Najbolja tehnologija koja se može naći i u seriji 900 Vario dostiže naše standarde: visoko efikasan Vario sistem upravljanja, kao i SCR tehnologija za uštedu u gorivu u kombinaciji sa TMS-om, koji još dodatno povećavaju stepen kvaliteta već i inače tako efikasnog Vario sistema i još dodatno umanjuju troškove.


Očuvane vrednosti = bezbedna budućnost i jednak kvalitet

Svaki kupac Fendta dobro zna da na kraju životnog doba traktora dolazi vreme za njegovu zamenu, što za njih ne pričinjava veliki problem, jer je prodajna vrednost polovnog Fendt traktora još uvek na zavidnom nivou. S obzirom da Fendt u svojoj kategoriji postavlja tehnološke standarde, ujedno vodi računa i da potražnja za polovnim delovima bude omogućena i u budućnosti. Pored toga, i visok kvalitet sastavnih delova predstavlja dobru osnovu za pouzdanost i dug životni vek. Rezultat toga je upravo visoka prodajna vrednost polovnih traktora koju može jedino Fendt da omogući.

Najjači još uvek imaju najviše prostora

Serija 900 Vario nudi radno mesto sa puno prostora koje Vas razveseljava i omogućuje Vam da postignete najbolje rezultate. Naime, Variotronic upravljanje na novom Varioterminalu oduševiće Vas kod svakog dodira, jer predstavlja pravo olakšanje kod zahtevnijih radova. Automatske funkcije, automatska klima i još mnoge druge funkcije brinu o tome, da se u potpunosti možete usredsrediti na svoj rad tokom celog dana
Radno mesto za veliku efikasnost

3,5 m2 raja za vozača sa panoramskim pogledom

Ulazak u veliku 5X kabinu nudi široko dizajnirani prostor i odličan pogled kroz velike steklene površine - pravi panoramski pogled. Automatski klima uređaj obezbeđuje prijatnu temperatutu na radnom mestu, dok Vas piće iz rashladne torbe može osvežti. U toku hladnih dana postoji opcija grejanja sedišta kao dodatak udobnosti, a kojeg se više nećete hteti odreći. Ako želite društvo na putu, ima dovoljno prostora na suvozačevom mestu.

Ergonomija kao još nikad do sada

Za vreme razvoja kabine kod serije 800 Vario velika pažnje je bila usmerena na njen ergonomski oblik. Na naslonu za desnu ruku, koje se pomera zajedno sa vozačevim sedištem i na novom Varioterminalu, na najbolji mogući način nameštene su sve funkcije. Volan je podesiv po visini i po nagibu. Automatski klima uređaj je ugrađen serijski.

Komforno pneumatsko ogibljenje kabine

Pneumatski trotočkovni sistem ogibljenja kabine svešće vibracije na minimum i time osigurati udobniju vožnju. Kabina je u tri tačke pričvršćena na integrisan sistem za regulaciju nivoa. Sa prednje strane kabina je učvršćena na središnju polugu sa vazdušastim amortizerima, a otpozadi sa dva vazdušasta amortizera (opciono).

Fendt - tačka na i za udobnost

Brojne praktične sitnice pričinjavaju zadovoljstvo. Osvetljenje stepenica, klimatizovan prostor hlađenjem, različita mesta za odlaganje i brojne druge sitnice uveliko pomažu u svakodnevnom radu. Ako ne volite nizak nivo buke u kabini, možete ga na jednostavan način promeniti i povećati zvuk pomoću MP3 radia i ozvučenjem. A ako na putu niste sami, takođe ima dovoljno prostora na suvozačevom sedištu koje je u celosti obloženo i ima veliku površinu za sedenje.

Dnevno 1.920 pokreta ruku manje

Kod okretanja na ivicama njive često se mora uraditi pokret ruke na drugu ručicu čak i do 12 puta. Kod serije 900 Vario to naporno pomeranje ruku više nije potrebno, jer desni naslon za ruku predstavlja centralnu upravljačku konzolu. Ruka se udobno namesti na individualno podesiv naslon, a traktorom i priključkom upravlja se pomoću višenamenskog VarioSticka i Varioterminalom. Upravljačkim mestom za podizne poluge, nameštenim pored Joystick-a, upravlja se prekidačima za brzo podizanje, podešavanje dubine, kao i uključenje/isključenje prednjeg i zadnjeg priključnog vratila. Zahvaljujući opciji upravljanja kod okretanja na uvratinama, mogućnosti pogrešnih uključenja praktično su nemoguća. Za vreme desetočasovnog radnog dana sa približno 160 okretanja na uvratinama, uštedi se i do 1.920 pokreta ruku, tako da ceo dan ostajete efikasni, a uveče i dalje orni i opušteni.

Sve funkcije na jednoj komandnoj tabli

Fendt Variotronic udružuje upravljanje elektronikom i, po prvi put, sve funkcije na jednoj komandnoj tabli. Tako su upravljanje traktora i priključaka, funkcije kamera, kao i dokumentovanje i vođenje traktora po parceli, integrisani u Varioterminal 10.4'', a za upravljanje svima njima postoji isto rešenje. Na taj način uštedeće se za dodatne konzole. Za osnovne zahteve privrede Fendt nudi Varioterminal 7". Obe komandne table imaju intuitivne menije i praktičnu tehnologiju na dodir ruke.
Sa VarioGuide obrađenih 1.250 hektara više

Sistem vođenja po parceli VarioGuide je na odličan način integrisan u Variotronic i njime se upravlja pomoću Varioterminala. Sa VarioGuide-om moguće je smanjenje pokrivanja u proseku za 6 % i istovremena ušteda u gorivu, semenju i đubrivu za 6 %. Pomoću preglednih prikaza šema parcela na Varioterminalu, kontrola nad traktorom i priključcima je za vozača lakša (čak i kod slabije vidljivosti ili noću daje odgovarajuće rezultate). A novina je sa VarioGuide-a povezano upravljanje točkovima pokrivanjem VarioActive, koji znatno poveća privlačenje točkova.

I u mraku se sve vidi

Sa idealnom osnovom za osvetljenje kod 900 Vario nikada nećete biti u mraku. Jačina osvetljenja, koju daje 14 različitih farova, kako sa kratkim, tako i sa dugim svetlima na zavidnom je nivou. Radna svetla kod 900 Vario mogu se pojedinačno podesiti na 360 stepeni osvetljenja. Na zahtev, na raspolaganju su i Xenon i LED reflektori.

Širokougaona ogledala za bolju preglednost

Opciono, širokougaona ogledala svojim proširenim vidnim poljem obezbeđuju znatno više sigurnosti. Na taj način mnogo je bolji pregled nad dešavanjima sa bočnih strana traktora. Neobezbeđen deo, koji se inače nalazi u predelu ''mrtvog ugla'', mnogo bolje je pregledan i na taj način se neočekivane situacije mogu blagovremeno sprečiti.

Info

Kategorija: Traktori
Vrsta oglasa: Ponuda
Cijena: na upit
Država: Srbija
Županija: Južnobački okrug, Vojvodina
Datum objave oglasa: 13.07.2016.
Datum izmjene oglasa: 12.08.2021.
Pregleda: 1393
Šifra oglasa: 27770

Dokumenti

Klikni i besplatno predaj do 5 oglasa u Agroklub poljoprivredni oglasnik! Predaj oglas