Zadnje aktivnosti

Zadnje aktivnosti korisnika mogu vidjeti samo registrirani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu vidjeti samo registirani korisnici.
Za potpune funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • Baza proizvođača
  • 21.05.2015. 13:05

Želite upite otkupljivača za svoju robu? Besplatno se upišite u bazu!

Ne tražite otkupljivače, neka oni nađu Vas!

Foto: depositphotos.com/budabar
  • 4.204
  • 210
  • 0

Otkupna cijena koju dobivate za svoje proizvode vam je preniska? Niste zadovoljni odnosom s trenutnim otkupljivačem? Želite alternativu u smislu plasmana proizvoda? Imate mogućnost proizvoditi više, ali uz stabilan ugovor s otkupljivačem?

Besplatno se upišite u Bazu proizvođača i očekujte upite/ponude za svoje proizvode!

Baza proizvođača je projekt kojim agroklub.com spaja poljoprivredne proizvođače odnosno njihove tržišne kapacitete s otkupljivačima i organizatorima proizvodnje iz Hrvatske i inozemstva. Više o projektu na sljedećem linku.

Upisati se možete samostalno (link na video), ali mogu to za Vas učiniti stručne službe agroklub.com. Dovoljno je samo da ostavite svoje kontakt podatke u obrascu ispod teksta (sudjelovanje je dobrovoljno i trajno besplatno) i čekate naš poziv.

Foto: depositphotos.com/budabar


Tagovi

Baza proizvođača TOP 1.000 HR poljoprivrede Prodaja robe Poljoprivredni proizvodi Otkupna cijena Poljoprivredno gospodarstvo

Izdvojeni tekstovi

Izdvojen oglas

KLUB

"Voda za mir", tema je ovogodišnjeg Svjetskog dana voda koji se obilježava 22. ožujka. Čak 2,2 milijarde ljudi živi bez pristupa zdravstveno ispravnoj vodi, a temeljni fokus obilježavanja ovoga dana je postizanje jednog od ciljeva održivog... Više [+]