Zadnje aktivnosti

Zadnje aktivnosti korisnika mogu vidjeti samo registrirani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu vidjeti samo registirani korisnici.
Za potpune funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • Mjera 5
  • 04.09.2015. 15:50

Započele prijave za natječaj obnove zemljišta!

Natječaj za potpore EU za obnovu poljoprivrednog zemljišta i proizvodnje nakon elementarne nepogode ili katastrofe aktivan je od 31.08.2015 do 30.10.2015.

  • 568
  • 83
  • 0

Natječaj za potpore EU za obnovu poljoprivrednog zemljišta i proizvodnje nakon elementarne nepogode ili katastrofe aktivan je od 31.08.2015 do 30.10.2015.

Navedena mjera obuhvaća potporu za ulaganja u obnovu poljoprivrednog zemljišta i proizvodnog potencijala narušenog elementarnim nepogodama, nepovoljnim klimatskim prilikama i katastrofalnim događajima.

Dodjeljuju se bespovratna sredstva

Agencija za plaćanja u poljoprivredi, ribarstvu i ruralnom razvoju raspisala je navedeni Natječaj u NN 89/14.8.2015. Predmet natječaja dodjela je bespovratnih sredstava sukladno uvjetima propisanim Pravilnikom o provedbi Mjere 5 Obnavljanje poljoprivrednog proizvodnog potencijala narušenog elementarnim nepogodama i katastrofalnim događajima te uvođenje odgovarajućih preventivnih aktivnosti, podmjere 5.2. Potpora za ulaganja u obnovu poljoprivrednog zemljišta i proizvodnog potencijala narušenog elementarnim nepogodama, nepovoljnim klimatskim prilikama i katastrofalnim događajima iz Programa ruralnog razvoja Republike Hrvatske za razdoblje 2014. - 2020. (Narodne novine broj 112/2014).

Potpore se dodjeljuju za ulaganja u obnovu poljoprivrednog potencijala narušenog elementarnom nepogodom ili katastrofalnim događajem, a koji su se dogodili nakon 1. siječnja 2014. godine. Na natječaj se mogu prijaviti fizičke i pravne osobe upisane u Upisnik poljoprivrednih gospodarstava sukladno Zakonu o poljoprivredi.


Tagovi

Mjera 5 Podmjera 5.2 Obnova zemljišta Nepovoljna klima Upisnik OPG-a Katastrofa Elementarna nepogoda APPRRR


Autorica

Ivana Nađ

Više [+]

Ivana je urednica na Agroklub portalu. "Vaša uvjerenja ne čine vas boljom osobom. Djelovanje čini."

Izdvojeni tekstovi

Izdvojen oglas

KLUB

Zagorska smokva danas :(
Foto: Facebook/Volim Zagorje
https://tinyurl.com/5kb3udrs