Zadnje aktivnosti

Zadnje aktivnosti korisnika mogu vidjeti samo registrirani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu vidjeti samo registirani korisnici.
Za potpune funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • ICL grupacija
  • 06.06.2015. 15:00

Zajedno su zeleniji, jači i zdraviji!

Prijelaz u jedno snažno, ujedinjeno i globalno društvo pod nazivom ICL Specialty Fertilizers ponudit će niz koristi uzgajivačima i krajnjim korisnicima.

Foto: depositphotos, michaeljung
  • 434
  • 20
  • 0

Tvrke Everris, Fuentes, Nu3, Novapeak i F&C sada su se potpuno ujedinile kako bi postali svjetski predvodnik za specijalizirana gnojiva. Prijelaz u jedno snažno, ujedinjeno i globalno društvo pod nazivom ICL Specialty Fertilizers ponudit će niz koristi uzgajivačima i krajnjim korisnicima. Rezultirati će proširenim portfeljom proizvoda, snažnijim naglaskom na inovaciji i razvoju proizvoda te na daljnjem objedinjavanju i optimizaciji rada i opskrbnog lanca.

Rješenje za svaku potrebu proizvođača!

Objedinjenje se nastavlja na bogatu povijest u sektoru specijaliziranih gnojiva koja traje već desetljećima. Društvo će i dalje biti usredotočeno na zadovoljavanje potreba krajnjih korisnika i uzgajivača. Karl Mielke, glavni izvršni direktor društva ICL Specialty Fertilizers, objašnjava:

"Društvo ICL Specialty Fertilizers razvilo je bogat portfelj proizvoda koji služe novim potrebama uzgajivača. Na temelju iskustva i razumijevanja potreba korisnika, djelujemo u namjenskoj distribucijskoj mreži za specijalizirana gnojiva koja uključuje interni, vrlo profesionalan tim, i tim agronomske prodaje, kao i širok lanac distributera diljem svijeta. Smatramo da su područje usluga i distribucija specijaliziranih gnojiva vrlo specifični i usmjereni na izravan kontakt s krajnjim korisnikom i uzgajivačem te na pružanje kontinuirane usluge krajnjem korisniku i uzgajivaču. Također želimo proširiti svoj portfelj. Nedavno sklopljen strateški savez s društvom Yunnan Yuntianhua iz Kine dovesti će do proširenja ponude proizvoda društva ICL Specialty Fertilizers. Provodimo i projekte istraživanja i razvoja kako bismo proširili svoju ponudu i u nju uključili nova topiva PK gnojiva."

Čak tri primarna segmenta!

Društvo ICL Specialty Fertilizers posvećeno je zadovoljavanju potreba u trima primarnim segmentima: ukrasnoj hortikulturi, posebnoj poljoprivredi te travnjacima i sportskim terenima. Objedinjavanje kupcima nudi niz pogodnosti u svim trima segmentima - zbližava snažan i jedinstven tim vodećih stručnjaka kako bi uzgajivačima i korisnicima travnjaka pružio još bolju uslugu. Proširit će se i portfelj proizvoda kako bi ponudio rješenja za svaku potrebu. Društvo je posljedično proširilo svoje istraživačke sposobnosti i u laboratorijima i na terenu.

"Želimo ubrzati istraživanje i razvoj proizvoda naših temeljnih tehnologija, kao što su otopine i tehnologije kontroliranog otpuštanja gnojiva. Pokrenuli smo i razvoj novih tehnologija učinkovitosti nutrijenata i pojačivača rasta. Kako bismo to omogućili, okupili smo poseban tim iskusnih agronoma kako bi detaljnije i brže testirao naše nove tehnologije na terenu, a na temelju različitih vrsta tla i klima diljem planeta. Na tržištu ukrasne hortikulture te travnjaka i sportskih terena predani smo pristupu jasnog i integriranog upravljanja biljkama i travnjacima te podržavanju uzgajivača i krajnjih korisnika travnjaka uz sveobuhvatan portfelj rješenja.", navode iz ICL grupacije.

Novi nazivi na pakiranjima proizvoda

Objedinjeni resursi te znanja i vještine stvaraju centar izvrsnosti i stručnosti koji podržava i inovacijski odjel grupacije ICL. To će, smatraju, rezultirati novim proizvodima i tehnologijama koje travu, biljke i usjeve čine zelenijima, jačima i zdravijima. Objedinjeni odjel također će društvu ICL Specialty Fertilizers omogućiti poboljšati ekološki profil proizvoda i usluga za prehranu i održavanje boljaka bez smanjivanja njihove učinkovitosti. Jednako tako, postojat će jasna usmjerenost na daljnje unaprjeđenje rada i opskrbnog lanca. Karl Mielke navodi kako se Društvo ICL Specialty Fertilizers ponosi time što na svakom posebnom tržištu ima i tehnološke partnere te posvećene i snažne distribucijske partnere.

Naziv ICL Specialty Fertilizers postupno će tijekom 2015. zamjenjivati prijašnje nazive na pakiranjima proizvoda te u marketingu i komunikacijama. Ujedinjenje pod jednim nazivom utire put ka snažnom razvoju i rastu u budućnosti. Krajnji je cilj ovog prijelaza zadovoljiti dinamičke potrebe uzgajivača u svijetu koji se neprestano mijenja. Više informacija pronađite na: www.icl-sf.com/one-name.

Bogatu ponudu gnojiva pogledajte u oglasniku tvrtke Everris: https://www.agroklub.com/poljoprivredni-oglasnik/partner/everris-international-b-v-9290/

Foto: depositphotos, michaeljung


Tagovi

Everris ICL group Gnojiva Hortikultura Gnojiva za travnjake ICL Specialty Fertilizers Specijalizirana gnojiva Karl Mielke Potrebe uzgajivača Agromaster


Partner

Izdvojeni tekstovi

Izdvojen oglas

KLUB

Lijep proljetni dan mnogi su iskoristili za radove u poljoprivredi. Sade se vinogradi, uređuju okućnice, priprema se tlo