Zadnje aktivnosti

Zadnje aktivnosti korisnika mogu vidjeti samo registrirani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu vidjeti samo registirani korisnici.
Za potpune funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • Auto Arbanas
  • 02.04.2015. 13:20

Visok interes za ulaganja u gospodarska vozila

U okviru Mjere 4 prihvatljiv je i trošak ulaganja u gospodarska vozila čime je moguće financirati i Isuzu D-Max. Čak 50 do 90 posto ulaganja može se pokriti navedenim potporama!

  • 1.009
  • 54
  • 0

Natječaj Agencije za plaćanja u poljoprivredi, ribarstvu i ruralnom razvoju za projekte ulaganja u poljoprivredna gospodarstva je proizveo iznimno visok interes za pick-up vozilo Isuzu D-Max. Naime, u okviru Mjere 4 potpora za ulaganja u fizičku imovinu poljoprivrednih gospodarstava, prihvatljiv je i trošak ulaganja u gospodarska vozila. Na taj način je moguće financirati i Isuzu D-Max, čime se čak 50% do 90% ulaganja u vozilo može pokriti navedenim potporama.

Natječaj je otvoren do 10.04.2015., a tvrtka Auto Arbanas iz Velike Gorice, zastupnik za Isuzu, ima pune ruke posla. Na Isuzu D-Max pick-up vozilu je, za razliku od osobnih vozila, i dalje omogućen odbitak PDV-a za kupce u sustavu PDV-a, u koje spadaju i brojni obrti i obiteljska poljoprivredna gospodarstva (OPG) pa je na taj način pick-up vozilo nikad nije bilo dostupnije.

Za Isuzu D-Max postoji iznimno visok interes poljoprivrednika s obzirom na činjenicu da se može financirati iz sredstava EU fondova, točnije Mjere 4, za koju natječaj traje do 10.04.2015.

Svi koji se nisu javili na ovaj natječaj imaju priliku to učiniti do 10.04.2015., a svi koji to ne stignu imati će priliku na novom natječaju kojeg je Ministarstvo poljoprivrede najavilo za rujan ove godine. Kakve vam mogućnosti nudi Auto Arbanas za Isuzu pick-up vozilo, pročitajte u članku 'Financirajte svoje Isuzu vozilo iz EU fondova'.

Do tada se svi zainteresirani mogu upoznati sa raznim varijantama Isuzu D-Max vozila na www.isuzu4x4.hr ili posjetom salonima Auto Arbanasa u Sisku i Velikoj Gorici. Posebna novost u ponudi je D-Max karoserijska varijanta s produljenom kabinom - Spacecab registrirana za 4 osobe za koje se ne plaća trošarina.


Tagovi

Isuzu vozilo Gospodarsko vozilo Auto Arbanas Isuzu D-max Isuzu Spacecab Ruralne mjere Mjera 4 Ulaganje u fizičku imovinu OPG Sisak Velika Gorica

Izdvojeni tekstovi

Izdvojen oglas

KLUB

Ukrajinski izvoz žitarica je samo 1 milijun tona manji nego prošle godine

Prema Državnoj carinskoj službi, prema podacima od 17. travnja Ukrajina je izvezla 38,608 milijuna tona žitarica i mahunarki od početka sezone  2023/24, od čega je 3,749...

Više [+]